Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oferta de feina per Suport Administratiu i Atenció a Sòcies a Oikocredit Catalunya

« Enrere

Oferta de feina per Suport Administratiu i Atenció a Sòcies a Oikocredit Catalunya

persiana-oficina-oikocredit-banca-etica.jpgdijous, 23 de de gener de 2020

A Oikocredit Catalunya obrim una plaça de feina per Suport Administratiu puntual. Si vols canviar el món també des de l'àmbit laboral i a la vegada conèixer una mica més el sector de les Finances Ètiques i l'Economia Solidària, aquesta és la teva oportunitat!

Actualment cerquem una persona amb perfil d’administratiu/va i interès per l'Economia Social i Solidària i per les Finances Ètiques per dur a terme diverses activitats de suport administratiu i d’atenció a les sòcies, en el marc d’una campanya de fidelització de sòcies i actualització i migració de la nostra base de dades.
L'oficina d'Oikocredit Catalunya actualment compta amb dues persones contractades i diverses persones voluntàries que hi donen suport. En aquest moment està en fase de creixement i canvis a nivell organitzatiu que implicaran una necessitat de suport extraordinari temporal en el marc de l’esmentada campanya de fidelització de sòcies. Més informació i detalls de l'oferta en aquest document.

Condicions del lloc de treball

- Durada: contracte per obra i servei, entre 2.5 i 3 mesos, en funció de disponibilitat de la persona candidata.
- Dedicació horària: entre 26h i 32h setmanals, a acordar amb la persona candidata, en funció de disponibilitat i condicions.
- Remuneració: segons escala salarial de l’entitat. Amb possibilitat de contractació en règim d’autònom/a, si la persona candidata hi té interès.
- Horari: flexible, a acordar amb la persona candidata, però preferentment de tardes.
- Lloc de treball: oficina d'Oikocredit Catalunya a Barcelona (a partir del 17 de febrer ens traslladem al Grup ECOS, C/ Casp, 43 de Barcelona). També hi hauria possibilitat de fer algunes hores setmanals de teletreball.
- Incorporació: immediata.
- Altres beneficis: ajut econòmic a transport en cas de domicili habitual fora de la ciutat de Barcelona.

Procés de selecció

Si estàs interessat/da en aquesta oferta, escriu-nos un correu a catalunya@oikocredit.org amb l'assumpte «Suport administratiu i atenció a sòcies» adjuntant el teu CV i responent-nos molt breument a aquestes dues preguntes:
- Per què t'interessa aquesta oferta de feina?
- Què creus que pots aportar a la nostra entitat?
Termini de presentació de candidatures: fins el 2 de febrer de 2020 (inclòs).

Uneix-te a la família Oikocredit!

« Enrere