Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit inverteix en Solar-Now per a ajudar a portar l'energia solar a 17.500 clients a Uganda

Oikocredit inverteix en Solar-Now per a ajudar a portar l'energia solar a 17.500 clients a Uganda

SolarNow (24 of 39).jpgdimecres, 09 de de gener de 2019

Oikocredit ha tancat la seva major inversió fins avui en la companyia solar Solar-Now, juntament amb SunFunder i responsAbility.

SolarNow, energies renovables finançades amb criteris de banca ètica a Uganda

SolarNow, organització sòcia d’Oikocredit, ven, finança i instal·la sistemes solars i aparells solars per a llars i empreses sense accés a la xarxa elèctrica a Àfrica Oriental. La inversió d’Oikocredit i responsAbility de 9 milions de dòlars en finançament de deute permetrà a la companyia desplegar 17.500 nous sistemes solars fora de la xarxa a clients a Uganda.

Aquesta és la segona vegada que Oikocredit i responsAbility s'uneixen amb SunFunder per a finançar el creixement de SolarNow, després d'una operació similar de 6 milions de dòlars fa 14 mesos.

Llegeix el comunicat de premsa (En anglès).

« Enrere