Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit s’uneix a DFC, Norfund i responsAbility en un vehicle de finançament per a "impactar a milions"

Oikocredit s’uneix a DFC, Norfund i responsAbility en un vehicle de finançament per a "impactar a milions"

d.light.jpgdimarts, 21 de de juny de 2022

El nou vehicle de finançament és la facilitat més gran de finançament, fora de balanç del seu tipus en la indústria, i aplanarà el camí perquè d.light expandeixi, de manera sostenible, les seves operacions de PayGo a tot Àfrica.

Oikocredit s’ha associat amb la Corporació Internacional de Finançament del Desenvolupament (DFC) dels Estats Units, Norfund i responsAbility en una inversió conjunta per donar suport al vehicle de finançament, Brighter Life Kenya 2 Limited (BLK2).

Solar Frontier Capital Limited (SFC), una filial de propietat absoluta d’African Frontier Capital (Mauritius) LLC (AFC) i d.light design Inc. (d.light), un innovador líder mundial de productes transformadors alimentats amb energia solar per a famílies de baixos ingressos, van anunciar conjuntament la recent creació de BLK2, un vehicle de finançament fora del balanç de 238 milions de dòlars.

BLK2 proporciona a d.light un capital de treball flexible. El vehicle finançarà una sèrie de productes que impulsen millores en la qualitat de vida, des de sistemes solars per la llar fins a electrodomèstics d’alta eficiència i telèfons intel·ligents. S’espera que l’estructura arribi a 2,8 milions de vides i redueixi més de 600.000 tones mètriques d’emissions de CO2.

James Todd, Director d’Energies Renovables d’Oikocredit, va dir: "Aquesta instal·lació tindrà un impacte en la vida de milions de persones a Kènia i estem molt segurs que serà un model per un impacte encara més gran en tot el continent. Estem encantats de poder donar suport a la trajectòria ascendent contínua de d.light mitjançant l’expansió sostenible de les seves activitats de pagament per ús".

Podeu llegir el comunicat de premsa a la pàgina web de d.light: BLK2-Press-Release-14-June-2022.pdf (dlight.com)

« Enrere