Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit Euskadi serem presents a Biocultura Bilbao 2023

Oikocredit Euskadi serem presents a Biocultura Bilbao 2023

diumenge, 08 de d’octubre de 2023

Els dies 6, 7 i 8 d'octubre de 2023 ens trobaràs a la Fira Biocultura de Bilbao amb un estand propi.


La Fira se celebrarà al Bilbao Exhibition Centre (BEC), i en ella podrem parlar dels projectes finançats per Oikocredit, les últimes novetats de la cooperativa, resoldre en persona qualsevol dubte que tinguis i fins i tot provar algun producte de Comerç Just. Ens trobaràs a la zona sobre "Estils de vida".

Per a cobrir l'estand també necessitem voluntaris i voluntàries. No cal tenir molts coneixements previs sobre Oikocredit, ja que et farem una mini-formació prèvia. Si tens algunes hores lliures durant els dies de la fira, posa't en contacte amb nosaltres a través del mail euskadi@oikocredit.org.

En breu també disposarem d'algunes entrades gratuïtes per a la Fira. Si et pogués interessar aconseguir-ne alguna, segueix-nos a les nostres xarxes socials o posa't en contacte amb nosaltres.

També durem a terme dues activitats durant la fira: una xerrada introductòria sobre finances ètiques i banca ètica (i la seva relació amb la descarbonització de l'economia) i un tast de xocolata de Comerç Just.

Ah! I t'esperem al nostre estand, on podràs participar en el sorteig de dues cistelles de productes de Comerç Just, posar-te al dia de la nostra activitat recent, i conèixer alguns dels projectes que financem amb les inversions ètiques de més de 50.000 persones com tu.

banner-biocultura-cast

+info sobre la fira: https://www.biocultura.org/

« Enrere