Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Tast de xocolates de comerç just amb els 5 sentits a Barcelona

Tast de xocolates de comerç just amb els 5 sentits a Barcelona

dimecres, 13 de de desembre de 2023

Aprèn sobre el procés d'elaboració de la xocolata de Comerç Just des de l'arbre del cacau fins al producte final. Coneixeràs les diferències entre el Comerç Just i el comerç tradicional, a partir d'una activitat innovadora i molt dolça que et permetrà descobrir la història de les organitzacions productores de cacau que hi ha darrere de cada tauleta, degustant-les amb els 5 sentits.

Tast de xocolates de comerç just, d'organitzacions productores de cacau que han rebut finançament ètic per part de Oikocredit.

Data: Dimecres 13 de desembre de 2023.

Hora: De 19:00 a 20:30h.

Lloc: Centre Cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor (Poble Sec), Barcelona.

Cost: gratuïta

Inscripcions: http://elsortidor.inscripcionscc.com

« Enrere