Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Rosalia Sanchez, agricultora mexicana

Rosalia Sanchez, agricultora mexicana

concreces-agricultura-rosalia.jpg17 de febrer | 2022

Unión de Crédito CONCRECES de CV es una cooperativa de crédito que apoya a pequeñas y micro empresas del estado de Oaxaca, y también en cierta medida en Veracruz, Chiapas y el Estado de México.
Rosalia Alicia Sanchez Valecia, junto con su marido, cultiva una gran variedad de fruta, verduras y flores. Han utilizado su préstamo de CONCRECES para comprar semillas, así como frutas que no producen directamente pero que venden en el mercado.

Rosalia Sanchez, agricultura sostenible en Mexico.

Si quieres leer más historias como esta, pincha a continuación.

« Back