Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Persones voluntàries i personal d'Oikocredit es reuneixen amb les nostres organitzacions sòcies a Ghana

Persones voluntàries i personal d'Oikocredit es reuneixen amb les nostres organitzacions sòcies a Ghana

Study tour Ghana group photodilluns, 03 de de febrer de 2020

Un grup de persones voluntàries i personal d'Oikocredit ha viatjat des d'Europa i Amèrica del Nord a Ghana dins del nostre Studytour del 2020, que es durà a terme aquesta setmana. Els participants visitaran organitzacions sòcies d'inclusió financera i clients finals, així com una organització sòcia d'energia renovable. També es visitarà una de les organitzacions sòcies d'Oikocredit que produeixen cacau.

Participants en el viatge d'estudis de 2020 a Ghana

L'Studytour inclou persones voluntàries d'Alemanya, Àustria, Catalunya i els Països Baixos; un membre del Supervisory Board d'Oikocredit International, juntament amb personal regional i dels Països Baixos. El grup visitarà les organitzacions d'inclusió financera sòcies d'Oikocredit ASA, OISL i Advans, l'organització sòcia d'energia renovable PEG Àfrica i la cooperativa de cacau FEDCO a l'est de Ghana.

Els participants obtindran una visió dels sectors d'inclusió financera, agricultura i energia renovable de Ghana. També aprendran sobre el rol d'Oikocredit i el seu impacte social al país; i veuran la diversitat de la cartera d'inversió d'Oikocredit en aquest país d'Àfrica occidental.

Les oficines locals d'Oikocredit a Ghana i Costa d'Ivori seran les amfitriones del viatge d'estudi.

Fer costat a les organitzacions sòcies és fonamental per al treball d'Oikocredit i les visites dels socis i sòcies són una valuosa oportunitat per a veure de primera mà el treball que realitzen les organitzacions a les que donem suport a Ghana.

Els participants tornaran a les seves llars per a compartir històries, fotografies i experiències que ajudaran a difondre l'impacte social d'Oikocredit. Així, els inversors i membres d'Oikocredit podran sentir i gaudir d'aquestes històries en els pròxims mesos. La primera d'aquestes ocasions serà el cafè-tertúlia d'Oikocredit Catalunya el proper dijous 19 de març.

També pots conèixer més sobre les nostres organitzacions sòcies a Ghana i a tot el món visitant la base de dades de projectes finançats per Oikocredit, que pots trobar aquí.

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de setembre 2022

de juliol

de juny

de maig