Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Inversió d'1 milió d'euros en cuines sostenibles de biomassa ACE

Inversió d'1 milió d'euros en cuines sostenibles de biomassa ACE

ACE-energy-system-renovables-Oikocredit.jpgdijous, 12 de de març de 2020

Oikocredit inverteix 1 milió d’euros a African Clean Energy (ACE), una empresa social amb Certificació B Corp, per donar suport a l’expansió de les seves operacions comercials a Uganda.

ACE és un dels primers operadors que ofereix una cuina eficient, capaç de carregar telèfons mòbils i proporcionar llum, a més d’utilitzar un 50-85% menys de combustible per cuinar.
Els problemes que intenta abordar l’ACE són considerables. Segons l’OMS, més de 3 mil milions de persones a tot el món cuinen a foc obert o amb estufes rudimentàries, utilitzant combustibles no renovables i contaminants.
En James Todd, Director d’Inversions en Energies Renovables d’Oikocredit, explica que «estem encantades de poder col·laborar amb l’ACE. La cuina sostenible és un sector que ha rebut relativament poca atenció i finançament, malgrat l’impacte social i ambiental clar del consum insostenible de combustible».

> Llegeix la nota de premsa completa aquí

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de juliol 2022

de juny

de maig

d’abril