Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit llança el seu Informe d'Impacte 2020

Oikocredit llança el seu Informe d'Impacte 2020

Sin título-2.jpgdimarts, 08 de de setembre de 2020

L'Informe d'Impacte d'Oikocredit ja està disponible i llest per a ser descarregat. El nostre últim informe mostra les nostres dades d'impacte social de totes les activitats d'Oikocredit.

Entre els aspectes més destacats de l'informe, que recull dades fins a finals de 2019, s'hi inclouen:

  • les nostres organitzacions sòcies d'inclusió financera van arribar a 38,2 milions de clients i a 1,1 milions de petites i mitjanes empreses (pimes);
  • el 86% dels clients als quals van arribar les nostres organitzacions sòcies d'inclusió financera van ser dones i el 63% es trobaven en zones rurals;
  • les organitzacions sòcies en l'àmbit de l'agricultura van arribar a més de 557.000 agricultors;
  • les organitzacions sòcies en matèria d'energia renovable van proporcionar a 52.000 llars accés a energia neta;
  • i vam destinar 0,7 milions d'euros en la creació de capacitats i assessorament tècnic a organitzacions.

La Kawien Ziedses des Plantes, Especialista en Acompliment Social Global d'Oikocredit, comenta: "L'informe és un moment en el temps que mostra el que ha succeït en termes d'impacte, a quantes persones hem pogut arribar a través de les nostres organitzacions sòcies, i descriu les accions que Oikocredit ha emprès".

L'Informe d'Impacte 2020 també relaciona els resultats d'impacte d'Oikocredit amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS), i comparteix exemples de socis i històries de clients finals.

La Kawien agrega: "Es tracta de la responsabilitat, estem fent el que diem que fem? També es tracta de millorar, podem millorar el que estem fent? I es tracta de la transparència, mostrant el detall darrere de les xifres".

Descarrega l'Informe d'Impacte 2020 (en castellà) >

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
Oikocredit Informe de Impacto 20206.3 MBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu

« Previous Next »

de juliol 2022

de juny

de maig

d’abril