Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit invierte en una cooperativa de anacardos y apoya a casi 5.000 agricultores en Costa de Marfil

Oikocredit invierte en una cooperativa de anacardos y apoya a casi 5.000 agricultores en Costa de Marfil

anat-bf-03.jpgdijous, 27 de de maig de 2021

La cooperativa de anacardo Cavica recibió su primer préstamo internacional de 1,5 millones de euros de Oikocredit. El préstamo apoyará el trabajo de 4.900 agricultores en las zonas rurales del norte de Costa de Marfil.

Coopérative avec Conseil d'Administration de Vivriers et de Cajou (Cavica) trabaja para aliviar la pobreza en las comunidades desfavorecidas de Costa de Marfil y apoya el desarrollo del espíritu empresarial de los agricultores.

El Hadj Konate Arouna, Presidente del Consejo de Administración de Cavica, dijo "Después de más de siete años de duro trabajo y de la falta de apoyo de muchas instituciones bancarias tradicionales, finalmente nos encontramos con Oikocredit en 2020. Con el aumento del capital de trabajo podemos adquirir la logística necesaria para alcanzar nuestros objetivos empresariales y apoyar la mejora del nivel de vida de los agricultores, al tiempo que logramos un mayor impacto social en las comunidades locales."

> Lee el comunicado de prensa completo aquí.

« Back

Arxiu

« Previous Next »

d’octubre 2021

de setembre

d’agost

de juliol

de juny