Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit invierte en FCMB Limited para apoyar a las comunidades de bajos ingresos en Nigeria

Oikocredit invierte en FCMB Limited para apoyar a las comunidades de bajos ingresos en Nigeria

fcmb_logo.pngdijous, 03 de de juny de 2021

Esta es la primera inversión de Oikocredit en First City Monument Bank (FCMB) Limited, un banco que se centra en el alivio de la pobreza, el empoderamiento y la sostenibilidad ambiental en Nigeria.

La Gerente Nacional de Oikocredit para Nigeria, Ufuoma Elizabeth Eghwerehe, dijo: “El préstamo de Oikocredit a FCMB Limited jugará un papel importante en la provisión de crédito a las pequeñas y medianas empresas no bancarizadas durante estos tiempos difíciles de Covid-19. También mejorará los préstamos de Oikocredit en África y promoverá su objetivo estratégico de impacto en el desarrollo al proporcionar los préstamos tan necesarios en esta época de crisis ''.

« Back

Arxiu

« Previous Next »

d’octubre 2021

de setembre

d’agost

de juliol

de juny