Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit a la IV Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Oikocredit a la IV Fira d'Economia Solidària de Catalunya

cartell_def_fira_2015.jpgdimecres, 14 de d’octubre de 2015 18:17

Com ja és habitual en els últims anys, el darrer cap de setmana d'octubre, tindrà lloc a Barcelona la Fira d'Economia Solidària de Catalunya en la seva IV edició. Enguany se celebrarà els dies 23, 24 i 25 d'octubre, i com l'any passat, l'antic complex fabril de Fabra i Coats (C/ Sant Adrià 20, Barcelona) acollirà centenars d'iniciatives de l'economia social i solidària de l'entorn català, entre les quals hi haurà Oikocredit com a cooperativa representativa de les finances ètiques.

La sessió inaugural d'aquesta edició consistirà en una xerrada el mateix divendres dia 23 (19:30 a 21h), i serà durant tot el dissabte 24 i de 10 a 14:30h del diumenge 25 on es podrà conèixer de primera mà la realitat de l'economia social i solidària a Catalunya. En un espai d'uns 12000m2 de superfície hi haurà representats expositors dels camps de l'habitatge, l'alimentació, l'oci, el coneixement, el cooperativisme, la comercialització justa, les finances i assegurances ètiques, l'emprenedoria social, les energies renovables o la formació i l'educació, entre d'altres.

Sota el lema "Reapropiem-nos de la Vida", i amb l'objectiu de donar a conèixer l'economia solidària i fer-ne divulgació com a alternativa real i justa, la Fira oferirà l'oportunitat de participar en xerrades, presentacions, tallers, debats i projeccions audiovisuals que s'agruparan en eixos temàtics al voltant del desenvolupament comunitari i el mercat social, el consum responsable i la sobirania alimentària, les economies feministes i el lligam entre els drets fonamentals i l'economia social i solidària.

Des d'Oikocredit participarem a la taula rodona sobre Finances Ètiques, que es durà a terme el diumenge 25 de les 11:00h a les 12:30h a la sala David Santacana.

Enguany, com a novetat respecte d'edicions anteriors, el cap de setmana anterior la organització de la Fira serà present al Festival Esperanzah de l'Economia Solidària al Prat de Llobregat, on es podrà conèixer la realitat del sector en un ambient més relaxat, amb sopar i actuacions musicals.

Per més informació: Fira d'Economia Solidària de Catalunya

Fira d'Economia Solidària de Catalunya. Reapropiem-nos de la vida.

Vols més informació sobre Oikocredit i les Finances Ètiques? Contacta'ns!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018