Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Repensant l’avaluació de l’aprenentatge servei: oportunitats i eines per la millora

Repensant l’avaluació de l’aprenentatge servei: oportunitats i eines per la millora

APS_acte_avaluacio.jpgdimarts, 24 de de novembre de 2015 11:10

El proper 2 de desembre la Fundació Bofill presentarà eines per avaluar els projectes d’APS, reflexionarà sobre les especificitats i les oportunitats que presenta l’Aprenentatge Servei, tant per millorar els projectes com per millorar els aprenentatges dels participants. Tindrà lloc a les 18h a la Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica.

Hi haurà un espai de trobada i intercanvi dels projectes ajudats en la darrera convocatòria on es podrà aprendre del desenvolupament i els reptes de les bones pràctiques.

Oikocredit participa a diversos projectes d'aprenentatge servei amb la Fundació Bofill i els finança. Un dels exemples va ser el projecte de Biabanca.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’abril 2022

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018