Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Assemblea General Ordinària d'Oikocredit Catalunya 2018

Assemblea General Ordinària d'Oikocredit Catalunya 2018

IMG_20170529_190425-asamblea-Oikocreditdimarts, 24 de d’abril de 2018 10:25

Ens plau convocar-te a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem a la seu de “LaFede.cat - Organitzacions per a la justícia global” al c/ Tàpies, 1-3, de Barcelona (metro L2 i L3 Paral·lel) el dijous 10 de maig de 2017 a les 18:45h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2017.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2018 i canvis en l’estratègia.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2017.
5. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2018.
6. Designació de dos voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2018.
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
8. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 7 de l'ordre del dia, t'informem que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per ocupar algun dels càrrecs de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 9 de maig i te n'informarem amb més detall.

Tota la documentació referent a l'Assemblea s’anirà penjant a la nostra pàgina Web (www.oikocredit.cat/assemblea) a partir del dia 26 d’abril, per si la vols consultar prèviament.

Et recordem que, d'acord amb els Estatuts, qualsevol soci o sòcia pot delegar la seva representació en l'Assemblea a favor d'un altre soci o sòcia, o en favor del president. Aquesta delegació caldrà lliurar-la o enviar-la prèviament per escrit i signada a la persona en qui es delega el vot, indicant el nom del soci o la sòcia en qui es delega la representació, i que aquesta persona la porti el mateix dia de l'Assemblea.

Nota post assemblea: Pots consultar aquí el document que es va exposar i seguir durant l'assemblea, amb tota la informació rellevant sobre els diferents punts que es van tractar.

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2017.pdf674.5 kBapplication/pdfdownload
carta-manifestacions-informe-de-procediments-Oikocredit-Catalunya-2017.pdf313.4 kBapplication/pdfdownload
certificat-auditors-interns-2017.pdf509.0 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2018101.5 kBapplication/pdfdownload
informe-extern-de-procediments-Oikocredit-Catalunya-2017-cat.pdf11.6 MBapplication/pdfdownload
memoria-economica-oikocredit-catalunya-2017.pdf1.7 MBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2017.pdf8.5 MBapplication/pdfdownload
presentacio_assemblea_2018-oikocredit-catalunya.pdf2.8 MBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre

d’abril

de març

de febrer

d’octubre 2018

d’abril

de març