Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oferta de feina per Suport Administratiu i Atenció a Sòcies a Oikocredit Catalunya

Oferta de feina per Suport Administratiu i Atenció a Sòcies a Oikocredit Catalunya

persiana-oficina-oikocredit-banca-etica.jpgdijous, 23 de de gener de 2020 17:42

A Oikocredit Catalunya obrim una plaça de feina per Suport Administratiu puntual. Si vols canviar el món també des de l'àmbit laboral i a la vegada conèixer una mica més el sector de les Finances Ètiques i l'Economia Solidària, aquesta és la teva oportunitat!

Actualment cerquem una persona amb perfil d’administratiu/va i interès per l'Economia Social i Solidària i per les Finances Ètiques per dur a terme diverses activitats de suport administratiu i d’atenció a les sòcies, en el marc d’una campanya de fidelització de sòcies i actualització i migració de la nostra base de dades.
L'oficina d'Oikocredit Catalunya actualment compta amb dues persones contractades i diverses persones voluntàries que hi donen suport. En aquest moment està en fase de creixement i canvis a nivell organitzatiu que implicaran una necessitat de suport extraordinari temporal en el marc de l’esmentada campanya de fidelització de sòcies. Més informació i detalls de l'oferta en aquest document.

Condicions del lloc de treball

- Durada: contracte per obra i servei, entre 2.5 i 3 mesos, en funció de disponibilitat de la persona candidata.
- Dedicació horària: entre 26h i 32h setmanals, a acordar amb la persona candidata, en funció de disponibilitat i condicions.
- Remuneració: segons escala salarial de l’entitat. Amb possibilitat de contractació en règim d’autònom/a, si la persona candidata hi té interès.
- Horari: flexible, a acordar amb la persona candidata, però preferentment de tardes.
- Lloc de treball: oficina d'Oikocredit Catalunya a Barcelona (a partir del 17 de febrer ens traslladem al Grup ECOS, C/ Casp, 43 de Barcelona). També hi hauria possibilitat de fer algunes hores setmanals de teletreball.
- Incorporació: immediata.
- Altres beneficis: ajut econòmic a transport en cas de domicili habitual fora de la ciutat de Barcelona.

Procés de selecció

Si estàs interessat/da en aquesta oferta, escriu-nos un correu a catalunya@oikocredit.org amb l'assumpte «Suport administratiu i atenció a sòcies» adjuntant el teu CV i responent-nos molt breument a aquestes dues preguntes:
- Per què t'interessa aquesta oferta de feina?
- Què creus que pots aportar a la nostra entitat?
Termini de presentació de candidatures: fins el 2 de febrer de 2020 (inclòs).

Uneix-te a la família Oikocredit!

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019