Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

A Oikocredit Catalunya seguim treballant però no oferirem atenció presencial durant les properes setmanes

grup-ecos-arc_03.jpgdilluns, 16 de de març de 2020 16:35

*Informació actualitzada amb data del 13 d'abril de 2020.

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries arran de l’impacte del coronavirus (Covid-19) a Oikocredit Catalunya deixarem d’oferir atenció presencial mentre duri la recomanació de confinament. No obstant, i atès que fa anys que estem preparades per fer teletreball, durant aquests dies us seguirem atenent per telèfon o correu electrònic.

Ens podeu trobar al telèfon habitual (93 441 63 06) i al correu-e catalunya@oikocredit.org.

L'enviament dels certificats de retencions d'IRPF per la declaració de la renda es farà al llarg d'aquest mes d'abril, tot i que sortirà amb una mica més de retard, especialment per a aquelles sòcies que el rebin en paper. Si el necessiteu amb especial urgència, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

El cafè-tertúlia sobre l'Study Tour a Ghana que teníem previst per al dijous 19 de març també s'ajorna fins a nova data, pendent de concretar.

A mesura que hi hagi novetats, us n'informarem puntualment.

A nivell d’Oikocredit Internacional l’operativa tampoc s’atura i simplement algunes gestions es poden veure lleument afectades per alguna demora raonable. Podeu llegir més informació sobre l’impacte del coronavirus a la cooperativa internacional en aquest apartat de la seva pàgina web.

També aprofitem l'ocasió per donar molts ànims a totes les persones que s'han vist directament afectades pel Covid-19, i agrair el treball i esforços de tot el personal sanitari i de totes les persones que s'han articulat en xarxes de suport i solidaritat per fer front a aquesta situació.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019