Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2021

Assemblea General Ordinària de l'Associació Oikocredit Catalunya 2021

AGM-2019-17dijous, 13 de de maig de 2021 22:23

Com cada any, ens plau convocar a totes les nostres sòcies a la nostra propera Assemblea General Ordinària, que celebrarem novament en format online, via la plataforma Zoom, el proper dijous 27 de maig de 2021 a les 18:30h de la tarda, en convocatòria única, amb l'ordre del dia següent:

-- Acreditacions: a partir de les 18:15h. Inici de l'Assemblea: 18:30h.

1. Aprovació de l'acta de l'Assemblea anterior i elecció de 2 interventors/es per a l'acta de la present Assemblea.
2. Presentació dels resultats de la cooperativa Oikocredit Internacional del 2020. Per aquest punt i el següent comptarem amb la presència d’en Bart van Eyk, director d’inversions d’Oikocredit Internacional.
3. Presentació i debat sobre les principals línies de treball d’Oikocredit Internacional pel 2021 i per al nou context post-pandèmia.
--- A partir de les 19:30h ens acomiadem d'en Bart i seguim l'Assemblea amb els temes directament relacionats amb Oikocredit Catalunya.
4. Presentació i aprovació, si s'escau, de la memòria d'activitats i de l'informe econòmic d’Oikocredit Catalunya de l'any 2020.
5. Presentació i aprovació, si s'escau, del programa d'activitats i del pressupost d’Oikocredit Catalunya per a l'any 2021.
6. Designació de tres voluntaris/es que actuïn com a auditors interns dels comptes de l'exercici 2021.
7. Renovació de membres de la Junta Directiva de l'associació.
8. Torn obert de paraules i preguntes.

En relació amb el punt núm. 7 de l'ordre del dia, volem destacar que, d'acord amb els Estatuts de l'Associació, tots els socis i sòcies podeu presentar la vostra candidatura per formar part de la Junta Directiva, i animem especialment a les nostres sòcies a presentar-s'hi, per equilibrar la paritat de gènere de la Junta. Qualsevol perfil pot aportar al treball de la Junta Directiva. Si hi podries estar interessat/da posa't en contacte amb nosaltres per telèfon o al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 26 de maig i te n'informarem amb més detall.

Pots delegar el teu vot en algun altre soci o sòcia omplint aquest formulari i enviant-nos-el al correu catalunya@oikocredit.org abans del dia 27 de maig.

Tota la documentació referent a l'Assemblea està disponible per a la seva descàrrega des del menú lateral d'aquesta pàgina, per si la vols consultar prèviament.

Si vols assistir a l’Assemblea, enguany et demanem que facis la inscripció a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/qjwQjhT0pi

El dia abans de l'Assemblea rebràs per correu-e l'enllaç per accedir-hi. Si no ens has enviat abans una copia del teu DNI recorda que necessitarem que ens el mostris a través de la teva càmera a l'entrar a la sessió.

Esperem comptar amb la teva participació!

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
acta-assemblea-oikocredit-catalunya-2020.pdf1.1 MBapplication/pdfdownload
balanc-2020-oikocredit-catalunya-auditat.pdf138.4 kBapplication/pdfdownload
delegacio_vot_assemblea_2021-cat.pdf96.2 kBapplication/pdfdownload
informe-auditora-M-Sagarra-CAT.pdf208.0 kBapplication/pdfdownload
memoria-economica-oikocredit-catalunya-2020-auditada.pdf801.0 kBapplication/pdfdownload
memoria-oikocredit-catalunya-2020.pdf7.7 MBapplication/pdfdownload
perdues-i-guanys-2020-oikocredit-catalunya-auditat.pdf163.5 kBapplication/pdfdownload
presentacio-assemblea-2021.pdf6.3 MBapplication/pdfdownload
pressupost-i-pla-activitats-2021.pdf89.5 kBapplication/pdfdownload

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre