Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

Oikocredit a la fira UPFSolidària 2021

firaSolidaria_impacte.jpgdilluns, 18 de d’octubre de 2021 12:41

Un any més participem a la fira UPFSolidària per donar a conèixer les Finances Ètiques com a alternativa de cooperació al desenvolupament i solidaritat. Serà tota la setmana del 18 al 22 d'octubre.

Des de fa diversos anys, i amb l'objectiu d'acostar les Finances Ètiques a la comunitat universitària, participem a la Fira UPFSolidària, que enguany se celebrarà altre cop en format virtual, però també de forma presencial el dimecres 20 d'octubre de 10 a 14h a l'edifici Jaume I del Campus Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra.

També participarem a la taula rodona de clausura de la fira el proper divendres 22 d'octubre a les 12:30h, i que porta el títol "Nous reptes per al tercer sector". Hi parlarem del paper de les Finances Ètiques en la consolidació d'un tercer sector fort i coherent, i sobre els reptes que ens depara un futur incert a nivell ecosocial.

Pots consultar totes les entitats expositores als seus estands virtuals, així com la programació completa d'activitats a: https://www.upf.edu/web/firaupfsolidaria#menu 

fira-upf-solidaria-2

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019