Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

[BARCELONA] Oikocredit Catalunya a Biocultura Barcelona

[BARCELONA] Oikocredit Catalunya a Biocultura Barcelona

dijous, 05 de de maig de 2022 23:59

Del 5 al 8 de maig ens trobaràs a la Fira Biocultura de Barcelona amb un estand propi.

Hi podrem parlar dels projectes finançats per Oikocredit, les darreres novetats de la cooperativa, resoldre en persona qualsevol dubte que tinguis i fins i tot tastar algun producte de Comerç Just. Ens trobaràs a l'estand 611 de la zona sobre "Estils de vida" al Palau Sant Jordi de Barcelona, just al darrere de l'estand d'Opcions SCCL.

Per cobrir l'estand també necessitem voluntaris i voluntàries. No cal tenir gaire coneixements previs sobre Oikocredit, ja que et farem una mini-formació prèvia. Si tens algunes hores lliures durant els dies de la fira, omple la teva disponibilitat en aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

+info sobre la fira: https://www.biocultura.org/

logo-biocultura-castellano

La participació en aquesta fira ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Barcelona.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019