Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

La veu de les sòcies d'Oikocredit Catalunya. Diàleg sobre gènere i finances ètiques.

La veu de les sòcies d'Oikocredit Catalunya. Diàleg sobre gènere i finances ètiques.

CHAJU-GT-142.jpgdimarts, 12 de d’abril de 2022 14:30

A Oikocredit apostem fermament per la igualtat de gènere i l'empoderament de la dona, tant a nivell de la nostra activitat de Finances Ètiques com a nivell d'organització interna. Però encara ens queda molt de camí per recórrer, i per això volem escoltar la veu de les nostres sòcies, amb les quals mantindrem un diàleg informal aquest proper 21 d'abril a les 19h.

AGM-2017-11

Tot i que tant a nivell d'Oikocredit Internacional com d'Oikocredit Catalunya treballem fermament per la igualtat de gènere, el sector financer és un entorn molt masculinitzat, fins i tot en l'àmbit de les Finances Ètiques.

Per això aquest dijous 21 d'abril convidem a totes les nostres sòcies i simpatitzants (dones) a participar en aquest espai informal de diàleg i participació per recollir les vostres propostes, inquietuds i comentaris sobre com incorporar més i millor la perspectiva de gènere a Oikocredit Catalunya.

Comptarem amb la Sonia Joaniquet i l'Anna Pallarès, membres de la Junta Directiva i voluntàries d'Oikocredit Catalunya, que ens explicaran la seva experiència de participació a l'entitat, i que a través d'una sèrie de preguntes sobre qüestions de gènere recolliran les opinions i la veu de les nostres sòcies.

Dirigit a: qualsevol sòcia o simpatitzant d'Oikocredit Catalunya amb inquietud per qüestions de gènere, o qualsevol sòcia que s'estigui plantejant participar més activament a l'entitat, ja sigui com a voluntària o com a membre de la Junta Directiva.

Dia i hora: Dijous 21 d'abril de 19h a 20h.

Lloc: format híbrid, presencial al C/ Casp 43, baixos, i online via Zoom.

Per control d'aforament i assistència es requereix inscripció prèvia a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/yzirqD1vKG

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019

de setembre