Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Tast de cacau amb els 5 sentits, en el marc de les formacions de LaCoordi per cooperatives de consum

Tast de cacau amb els 5 sentits, en el marc de les formacions de LaCoordi per cooperatives de consum

formacions-CJ-LaCoordi-Oikocredit-567x807.pngdijous, 10 de de novembre de 2022 19:30

El proper 10 de novembre a les 18:30h participem en un tast de xocolata amb els 5 sentits junt amb la cooperativa Conacado, productora de cacau de la República Dominicana, i que ha rebut finançament d’Oikocredit.

formacions-CJ-LaCoordi-Oikocredit-567x807

Aquest tast de xocolata s’emmarca en el programa de «Formacions de comerç just per a grups de consum» que ha programat La Coordi – Comerç Just i Finances Ètiques per al proper mes de novembre i que consta de 4 formacions temàtiques en línia destinades específicament a grups de consum perquè les consumidores organitzades de Catalunya puguin parlar directament amb productores de sucre, cacau, cafè o tèxtil i resoldre tots els dubtes que tinguin en ment. Si sou membres d’un grup o cooperativa de consum, podeu inscriure-us-hi aquí.


Les formacions són fruit dels resultats de la diagnosi que l’estiu passat La Coordi va encarregar a L’Aresta i l’Economat del Camp sobre la percepció del comerç just als grups i cooperatives de consum. Es tractava d’un primer pas per generar vincles entre el camperolat del Sud emmarcat en el moviment del comerç just i les consumidores organitzades del nostre país. 

De tot el treball de camp fet aleshores, es va constatar com moltes consumidores conscients eren reticents a la compra de productes produïts al Sud per l’impacte ambiental i social que se’n deriva, però també que tenien interès a apropar-se al comerç just, a conèixer millor com funcionen les certificacions i a reflexionar sobre el seu vincle amb la sobirania alimentària.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

de novembre 2022

d’octubre

de setembre

de maig

d’abril

de març

d’octubre 2021

de juny

de maig

d’abril

de desembre 2020

de novembre

de maig

de març

de gener

d’octubre 2019