Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Les finances ètiques permeten respirar a les entitats del tercer sector

Les finances ètiques permeten respirar a les entitats del tercer sector

3sector.jpegdijous 21 de maig 2015 12:01

Jordina Arnau explica en un reportatge a Media.cat com moltes entitats sense ànim de lucre acaben sense les subvencions compromeses per la Generalitat, i han de demanar crèdits per disposar de liquiditat. Davant aquesta situació, moltes entitats han optat per les finances ètiques, encara que això les endeuta i aquests interessos no computen com a despeses quan, finalment, arriba la subvenció.


D'altra banda, la banca convencional ja no avala la liquiditat de les subvencions de la Generalitat perquè la considera en fallida. Tal com explica el reportatge, les finances ètiques permeten respirar al tercer sector. En el reportatge es poden trobar dades i exemples concrets, com és el cas d'Arrels, o d'altres entitats mediambientals o que treballen amb persones discapacitades.

« Enrere

Arxiu de notícies

« Previous Next »

de gener 2023

d’octubre 2022

de novembre 2019

d’octubre

de juliol 2018

de novembre 2017

de maig

de gener

de setembre 2016

de maig

d’abril

de març

de febrer