¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Oikocredit i el nou coronavirus (Covid-19)

Oikocredit i el nou coronavirus (Covid-19)

Thos-Gieskes-web.jpg

Thos Gieskes, Director Ejecutivo, Oikocredit

lunes, 16 de marzo de 2020

A mesura que es desenvolupa la pandèmia de coronavirus, cada vegada hi ha més incertesa sobre les seves conseqüències. Estem veient vides i formes de vida afectades a tot el món, tant als països rics com als països empobrits.

Oikocredit fa un seguiment molt rigorós de la situació a mesura que evoluciona. Seguim les directrius de salut pública emeses per les autoritats dels països on treballem, mantenint la seguretat i la salut del nostre personal com a principal prioritat. En cas que es produïssin esdeveniments de força major, tenim plans de contingència ja preparats per afrontar-los.

Continuem valorant els efectes potencials sobre les activitats empresarials d’Oikocredit. També continuarem fent un seguiment de la situació amb les nostres organitzacions sòcies i les assistirem quan sigui possible. Seguim mantenint als membres i a les persones inversores informades a través dels nostres canals de comunicació habituals.

En Thos Gieskes, Director Executiu d’Oikocredit, afirma: “Com ha estat el cas dels 45 anys d’història d’Oikocredit, la nostra perspectiva i el suport que oferim a les nostres organitzacions sòcies són a llarg termini, i l’impacte social i la sostenibilitat financera segueixen sent la nostra prioritat. Amb la nostra llarga trajectòria als mercats emergents i la nostra presència local, estem segurs que podrem continuar la nostra feina en moments d’incertesa.”

« Atrás

Archivo

« Previous Next »

junio 2022

mayo

abril

marzo

febrero