¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Oikocredit llança el seu Informe d'Impacte 2020

Oikocredit llança el seu Informe d'Impacte 2020

Sin título-2.jpgmartes, 08 de septiembre de 2020

L'Informe d'Impacte d'Oikocredit ja està disponible i llest per a ser descarregat. El nostre últim informe mostra les nostres dades d'impacte social de totes les activitats d'Oikocredit.

Entre els aspectes més destacats de l'informe, que recull dades fins a finals de 2019, s'hi inclouen:

  • les nostres organitzacions sòcies d'inclusió financera van arribar a 38,2 milions de clients i a 1,1 milions de petites i mitjanes empreses (pimes);
  • el 86% dels clients als quals van arribar les nostres organitzacions sòcies d'inclusió financera van ser dones i el 63% es trobaven en zones rurals;
  • les organitzacions sòcies en l'àmbit de l'agricultura van arribar a més de 557.000 agricultors;
  • les organitzacions sòcies en matèria d'energia renovable van proporcionar a 52.000 llars accés a energia neta;
  • i vam destinar 0,7 milions d'euros en la creació de capacitats i assessorament tècnic a organitzacions.

La Kawien Ziedses des Plantes, Especialista en Acompliment Social Global d'Oikocredit, comenta: "L'informe és un moment en el temps que mostra el que ha succeït en termes d'impacte, a quantes persones hem pogut arribar a través de les nostres organitzacions sòcies, i descriu les accions que Oikocredit ha emprès".

L'Informe d'Impacte 2020 també relaciona els resultats d'impacte d'Oikocredit amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS), i comparteix exemples de socis i històries de clients finals.

La Kawien agrega: "Es tracta de la responsabilitat, estem fent el que diem que fem? També es tracta de millorar, podem millorar el que estem fent? I es tracta de la transparència, mostrant el detall darrere de les xifres".

Descarrega l'Informe d'Impacte 2020 (en castellà) >

Linked documents
TitleFilesizeMIME-type
Oikocredit Informe de Impacto 20206.3 MBapplication/pdfdownload

« Atrás

Archivo

« Previous Next »

julio 2022

junio

mayo

abril