¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Resultats financers per al 2021: consecució i recuperació

Resultats financers per al 2021: consecució i recuperació

Financial results 2021jueves, 21 de abril de 2022

Oikocredit ha anunciat avui els seus resultats financers per al 2021 i informa sobre un any reeixit de reconstrucció i reequilibri després de la interrupció de la pandèmia de Covid-19.

Els resultats destacats inclouen un benefici net de 15,3 milions d'euros, superant la pèrdua neta de l'any anterior, i la represa del creixement del capital entrant, el finançament del desenvolupament i els actius consolidats. Com que els mercats als països d'enfocament de la cooperativa es van recuperar en general, els resultats van estar en línia amb les expectatives i es van deure en gran mesura a la lleialtat dels inversors/es, el compromís del personal i la resiliència de les organitzacions sòcies.

Oikocredit ha millorat el seu enfocament pioner per a la gestió de l'acompliment social i el desenvolupament de capacitats amb una innovadora enquesta a persones clients finals de microfinances. També ha desenvolupat una nova estratègia per al 2022-2026 que inclourà invertir amb altres organitzacions sòcies en sectors com ara l’habitatge, l’educació, l’atenció mèdica i l’aigua i el sanejament per ajudar a desenvolupar la resiliència de les comunitats de baixos ingressos. També hi haurà un canvi cap a un nou model de captació de capital.

La Mirjam ‘t Lam, que va succeir en Thos Gieskes com a Directora General el 2021, ha dit: “Aquest ha estat un any important per a Oikocredit i per a totes les persones que treballen amb i per a la nostra cooperativa. El nostre objectiu és aprofitar els nostres sòlids assoliments del 2021, romandre a l'avantguarda de la innovació en el finançament del desenvolupament i respondre amb agilitat a les noves oportunitats i desafiaments, al mateix temps que generem un impacte per a les persones a les quals servim”.

Llegeix la nota de premsa sobre els resultats 2021 >

Llegeix l'Informe Anual del 2021 >

« Atrás

Archivo

« Previous Next »

septiembre 2022

julio

junio

mayo