¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

L'Economia Solidària avança... i Oikocredit en forma part!

L'Economia Solidària avança... i Oikocredit en forma part!

REAS-Infografia-bici-CAT-media.jpg27/1/17 15:28 27/1/17 15:28

Més de 500 entitats de tot l'estat espanyol vam constituir "REAS Red de Redes". Juntes fem de l'Economia Solidària una realitat. Compartim principis i il·lusions... i volem afermar-nos com a xarxa.

Fem grans coses: mercats socials a diversos territoris, fires consolidades que ens obren a la ciutadania, congressos i trobades, formació, incidència política, propostes detallades per a la contractació pública responsable...

Imagines quant podríem avançar si prenem consciència del nostre potencial com a col·lectiu? El moment és ara! Comencem una campanya amb l'objectiu de conèixer-nos millor, donar-nos cohesió i fer visibles els nostres valors, accions i intencions.

En aquesta infografia mostrem el que ja som perquè a partir d'aquí prenguem impuls, fem xarxa i seguim caminant juntes cap a una altra economia. Difon-la al teu entorn, i a les altres entitats on participis! Formant part d'Oikocredit, ets també part de l'Economia Solidària al nostre país.

Què és REAS? Oikocredit i l'Economia Solidària.

A més, des de les xarxes socials de REAS estarem movent, des del 30 de gener, aquest i altres materials que hem preparat. Dóna suport a la difusió i ajuda'ns a ser conscients que juntes "#HacemosREAS!"

> Més informació sobre REAS: www.economiasolidaria.org/red_redes

> Més informació sobre la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES), a través de la qual participem a REAS: www.xes.cat

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

enero 2023

octubre 2022

noviembre 2019

octubre

julio 2018

noviembre 2017

mayo

enero

septiembre 2016

mayo

abril

marzo

febrero