¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Oikocredit participa a l'Escola Internacional d'Estiu sobre Banca i Finances Socials

Oikocredit participa a l'Escola Internacional d'Estiu sobre Banca i Finances Socials

ISB_SummerSchool_Participants-Kopie.jpg5/7/18 16:28 5/7/18 16:28

Barcelona acull aquest juliol l'"Escola Internacional d'Estiu sobre Banca Social i Finances Alternatives". Aquest congrés internacional anual està organitzat per l'Institute for Social Banking, i aquest any compta amb la col·laboració de Triodos Bank com a organització associada.

L'Escola d'Estiu del 2018 se centrarà en el tema 'Canviar les finances per finançar el canvi: la banca social com a camí a seguir'. La conferència tindrà lloc a Barcelona del 8 al 13 de juliol de 2018, en el Convent de Sant Agustí, i des d'Oikocredit Catalunya es participarà en un taller sobre els reptes i tendències de les microfinances en el Sud global.

Escola Internacional d'Estiu sobre Banca Social i Finances Alternatives (Photo: John Allen / ISB)

L'Escola d'Estiu de l'Institute for Social Banking, entitat amb seu a Berlín que organitza la 11ª edició d'aquest programa acadèmic, espera congregar a més de 80 persones entre expertes, professionals i investigadores sobre el tema.
Anna Laycock, directora del Finance Innovation Lab, Brett Scott, expert en monedes alternatives, Marcos Eguiguren, director de l'Aliança Global per a una Banca amb Valors, David Díaz de Quijano, coordinador d'Oikocredit Catalunya, Jordi Ibáñez, director de la Fundació Fiare o Mikel García-Prieto, director general de Triodos Bank a Espanya, formen part de l'ampli programa de l'Escola d'Estiu Internacional en Banca i Finances Socials, de l'Institute for Social Banking (ISB).

La Sanika Hufeland, directora de l'ISB explica que en aquest esdeveniment es busca que les persones participants puguin “apoderar-se per donar forma al futur de les finances i assegurar que estiguin alineades amb els desafiaments de crear una societat sostenible, amb la dignitat humana com a part fonamental”.
Precisament l'any que se celebrarà el desè aniversari de la crisi financera iniciada per Lehman Brothers, la temàtica principal de l'Escola d'Estiu és “Canviar les finances” o aconseguir que el sector doni resposta a urgències socials com l'Acord del Clima o els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

> Més informació a: https://www.social-banking.org/education/upcoming/
> Nota de premsa de l'Escola Internacional d'Estiu sobre banca Social i Finances Alternatives: https://www.social-banking.org/wp-content/uploads/2018/05/Summer_School_2018_press_overview_catalan.pdf

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

enero 2023

octubre 2022

noviembre 2019

octubre

julio 2018

noviembre 2017

mayo

enero

septiembre 2016

mayo

abril

marzo

febrero