¡Participa en Oikocredit! Selecciona la región en la que vives

Cerrar la ventana
Sevilla Catalunya Euskadi

¿Qué son las Asociaciones de Apoyo?

Las Asociaciones de Apoyo a Oikocredit son colectivos de personas voluntarias constituidas legalmente en forma de asociaciones sin ánimo de lucro. Los socios y socias de estas asociaciones llevan a cabo tareas de sensibilización y difusión de la misión de Oikocredit y son una parte muy importante de la organización. Las Asociaciones de Apoyo son socias directas de la cooperativa Oikocredit Internacional, y como tales, representan en ella a todos sus socios y socias de España. Actualmente existen 3 Asociaciones de Apoyo: País Vasco, Catalunya y Sevilla.

También existe un grupo de voluntariado activo en Madrid (puedes encontrar más información sobre este grupo y sus actividades en: www.madrid.oikocredit.es).

Catalunya
Buscar

Suma't a #bankingonvalues per promoure la banca ètica

Suma't a #bankingonvalues per promoure la banca ètica

GABV-800-by-fiercefeathers-765x300.png23/10/14 13:49 23/10/14 13:49

El 23 d’octubre d’enguany és el dia que han triat des de The Global Alliance for Social Banking on Values (GABV) per concentrar els esforços en la campanya "I Am (Jo sóc) #BankingOnValues (#BancaAmbValors)". Des d'Oikocredit volem convidar-te a participar-hi.

La GABV és una bona mostra de l’envergadura que està agafant el moviment de les finances ètiques a nivell mundial. Es tracta d’una xarxa de 25 institucions financeres que donen feina a més de 30.000 persones, compten amb més de 20 milions de clients i gestionen uns actius que superen els 100 mil milions de dòlars.

A grans trets, aquesta xarxa d’entitats comparteix la idea de posar les necessitats de les persones per davant de tot, una idea que sembla de sentit comú, però que resulta gairebé revolucionària en l’àmbit de les finances. Tots els membres de la GABV comparteixen el compromís per trobar solucions globals als problemes que patim a nivell internacional, mirant de promoure una alternativa positiva i viable a l’actual sistema financer.

Avui, des de la GABV ens conviden a preguntar-nos si la banca pot ser quelcom personal i positiu i ens conviden a sumar-nos a la campanya fent servir el hastag #BankingOnValues. L’objectiu principal d’aquesta campanya mundial és donar a conèixer els valors d’aquestes entitats i de la gent que hi treballa, així com fer créixer l’interès per aquestes entitats financeres que avui ja han esdevingut un poderós agent pel canvi social, econòmic i mediambiental.

A Catalunya i Espanya hi ha dues entitats, Triodos i Fiare Banca Etica, que formen part de la GABV. D'altres, com Oikocredit o Coop57 sóm entitats de finances ètiques no bancàries, i per tant no en formen part. Però això no ens impedeix donar-hi suport i col·laborar amb la campanya.

Comparteix l'etiqueta #bankingonvalues explicant què és per tu la banca ètica o per què creus que és important per al present i el futur!

« Atrás

Archivo de noticias

« Previous Next »

enero 2023

octubre 2022

noviembre 2019

octubre

julio 2018

noviembre 2017

mayo

enero

septiembre 2016

mayo

abril

marzo

febrero