Resultats del nostre treball i noves activitats
logo Oikocredit
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Maig 2023

Oikocredit en les seves múltiples facetes

Després del dia mundial del Comerç Just, xerrem amb en John Steel CEO de Café Direct al Regne Unit, empresa en la qual Oikocredit té una inversió en capital social.

També recollim una entrevista a l’Adama Bah, en la qual s'analitza el paper que tenen les dones en els resultats empresarials.

D'altra banda, recollim un vídeo resum del II Fòrum Internacional per les Finances Ètiques i Alternatives.

Des de l’àmbit local, us convidem a participar en un interessant webinar sobre canvi climàtic el proper 13 de juny en el qual participaran dues entitats sòcies d’Oikocredit, Norandino (Perú) i Burn (Kenya).

 
CaféDirect Comerç Just

El CEO de Cafédirect: Com el Comerç Just crea una vida millor per als agricultors i una millor tassa de cafè per a tu

Des de plàtans i flors, cafè i vi, fins a tèxtils i materials diversos, avui dia es pot veure el segell Fairtrade en una àmplia gamma de productes. La compra directa de productes de Comerç Just millora la vida dels agricultors de tot el món, fins i tot quan la volatilitat dels preus i el canvi climàtic amenacen els seus mitjans de subsistència, ens explica en John Steel, Director General de l'empresa de comerç alternatiu de cafè Café direct

Llegir l'entrevista >
 
Adama Bah, Analista d'Acompliment Social d'Oikocredit

Adama Bah: Quan les dones dirigeixen, milloren els resultats empresarials

El treball d'Oikocredit en la promoció de la diversitat de gènere i el lideratge de les dones està en el centre de l'actualitat. FinDev Gateway, una plataforma de coneixement per a la comunitat global d'inclusió financera, va entrevistar recentment la nostra Analista d'Acompliment Social, l’Adama Bah.

Llegeix-ne més >
 
informe trimestral 1T 2023 d'Oikocredit

Informe trimestral 1T 2023: un bon començament d'any

Quatre vegades a l'any, Oikocredit publica fets i xifres clau sobre el trimestre anterior. Aquí, oferim als nostres inversors i inversores i a la resta de grups d'interès informació detallada sobre els esdeveniments que han ocorregut en el primer trimestre del 2023.

Llegeix-ne més >
 

Notícies locals

Oikocredit Live del 13 de juny sobre canvi climàtic i comerç just

Oikocredit Live: Fer front al canvi climàtic, però com?

El dia 13 de juny celebrarem un webinar sobre canvi climàtic. El canvi climàtic està tenint un profund impacte en l'agricultura. Els petits agricultors de cafè i cacau s'enfronten a reptes com ara sequeres, inundacions i malalties que afecten les seves collites. Què poden fer per adaptar-se a aquests canvis? I poden les nostres organitzacions sòcies d'energies renovables ajudar a mitigar els efectes del canvi climàtic?

Més informació i inscripcions >
 
cartell foro internacional de finanzas éticas

Vídeo Resum del II Fòrum Internacional per les Finances Ètiques i Alternatives

Ja s’ha publicat el vídeo resum del II Fòrum Internacional per les Finances Ètiques i alternatives, celebrat entre els dies 24 al 26 d'abril. Organitzat per la Xarxa Finantzaz Haratago, és la segona edició d'un fòrum que busca portar experiències entorn a les finances ètiques a Euskadi. En aquesta edició, hi van participar la Barbara Rademaker d'Oikocredit Internacional i el David Díaz de Quijano d'Oikocredit Catalunya.

Veure el vídeo >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org