Donant suport a les dones i a les energies renovables
logo
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Març 2023

Fent costat a les dones i les energies renovables

En aquest butlletí t'expliquem com gràcies a les petites inversions de persones com tu, estem canviant el món a millor. I t'ho expliquem a través de dues històries d'organitzacions que financem: una sobre l'apoderament de la dona a Hondures, i una altra sobre el suport a les renovables a l’Àfrica.

També trobaràs altres notícies i el vídeo del nostre últim webinar sobre Turisme Responsable, així com un munt de propostes per a les pròximes setmanes.

I no oblidis seguir-nos a xarxes per a estar al corrent de totes les activitats que tenim programades per a aquests pròxims mesos!

 

Com les dones de baixos ingressos estan canviant Hondures

Al voltant del 57% de les clientes de Prisma Hondures afirmen que el seu negoci és la principal font d'ingressos de la llar. La Lourdes Valeriano, Gerent General, explica com la IMF promou la igualtat de gènere a l’Amèrica Central.

Llegir l'entrevista >
 

Kenya: condicions ideals per a les instal·lacions solars

A principis del 2022, Oikocredit va invertir 5 milions d'euros en l'empresa d'energies renovables ecoligo. Parlem amb la Claudia Rothe, la seva Directora de Captació de Fons, sobre el treball dels especialistes en energia solar, especialment a Kenya.

Llegir-ne més >
 

L'organització sòcia d’Oikocredit Avanti, guanya un prestigiós premi

Avanti és una organització índia de la qual Oikocredit és sòcia, i que utilitza la tecnologia per a oferir serveis financers sense efectiu a milers de persones del país asiàtic.

Coneix més sobre el premi a Avanti >
 

Notícies locals

Ja està disponible el vídeo del nostre webinar sobre Turisme

El passat 28 de febrer va tenir lloc un webinar sobre Turisme Responsable en països del Sud Global. En ell vam conèixer experiències de sòcies que han visitat projectes finançats per Oikocredit, entre moltes altres qüestions.

Llegeix-ne el resum i mira el vídeo >
 

II Fòrum Internacional per les Finances Ètiques i Alternatives

Ja estan obertes les inscripcions al Fòrum, que se celebrarà els dies 24, 25 i 26 d'abril a Bilbao i Donostia-Sant Sebastià. També hi haurà activitats en línia que podràs gaudir en streaming. I des d’Oikocredit hi participarem en un parell de sessions.

Llegir-ne més >
 

Properes activitats

Exposicions, tastos de Comerç Just, Fira Biocultura, jornades viatgeres... Consulta totes les activitats que farem aquestes pròximes setmanes per a impulsar el desenvolupament dels països del Sud i el treball d’Oikocredit.

Accedeix a l'agenda >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06