Resultats del nostre treball i noves activitats
logo oikocredit
Butlletí electrònic d'Oikocredit Catalunya
Abril 2023

Resultats del nostre treball i noves activitats

Estem molt contentes de compartir amb vosaltres els resultats del nostre treball el 2022 i les múltiples activitats que tenim planejades les properes setmanes.

En aquest butlletí electrònic, presentem els resultats de l'últim quatrimestre i anunciem noves activitats que es duran a terme en el mes vinent.

 

Resultats del 2022: Oikocredit confia a mantenir-se a l'avantguarda de la inversió d'impacte

Oikocredit ha publicat el seu Informe Anual i estats financers per al 2022, informant sobre els sòlids resultats financers i socials així com altres assoliments aconseguits durant l'any passat.

Llegir-ne més >
 

Informe del quart trimestre del 2022: En constant progressió

Oikocredit publica quatre vegades a l'any els fets i les xifres clau del trimestre anterior. En aquesta oportunitat, oferim als nostres inversors/es i grups d'interès els resultats del quart trimestre del 2022.

Llegir-ne més >
 

De l'abast a l'impacte: Oikocredit impulsa l'impacte social positiu amb l'Enquesta d'Autopercepció del Client

Enfortir la veu del client final és un aspecte crucial dels esforços d'Oikocredit per a ampliar les fronteres de l'impacte social. En aquest informe expliquem els resultats de l'enquesta, que és única i pionera en el sector de les microfinances.

Coneix la importància d'aquesta enquesta >
 

Oikocredit Live: com mesuren les enquestes digitals l'impacte social?

En el nostre primer esdeveniment digital Oikocredit Live, vam conèixer el que Oikocredit i les seves organitzacions sòcies fan per a millorar l'impacte social en el sector microfinancer. La Directora de Finca Perú, Iris Lanao, també va compartir perspectives sobre el treball de la seva institució de microfinances.

Llegeix el resum de l'esdeveniment >
 

Altres Notícies

Oikocredit serà present a Biocultura Barcelona 2023

Del 4 al 7 de maig ens trobaràs en la Fira Biocultura 2023 de Barcelona amb un estand propi, i 2 activitats programades. Demana'ns entrades o dona'ns un cop de mà atenent l'estand alguna estona.

Vine a visitar-nos! >
 

Jornades Viatgeres Oikocredit 2023 a Altaïr

Pensant ja en les properes vacances? Doncs el 3 de maig celebrarem una jornada a Barcelona, en la qual farem una volta al món, a través d'experiències de persones que han viatjat a entorns rurals de països on Oikocredit finança projectes amb impacte social i ambiental. Vine i inspira't!

Més informació i inscripcions >
 

Jornada sobre Comerç Just i Finances Ètiques

El proper 19 de maig organitzem una jornada sobre Comerç Just i Finances Ètiques junt amb LaCoordi, amb dues sessions: una presencial amb dinar-networking, i una altra online.

Més informació i inscripcions >
 

Consulta la resta d'activitats que tenim programades!

Aquest maig celebrem el mes del Comerç Just i t'oferim un munt d'activitats.

Consulta la nostra agenda >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06