Resultats del nostre treball i noves activitats
logo Oikocredit
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Setembre 2023

La nostra contribució a un clima i un món millors

Després d'un estiu en el qual les onades de calor han tornat a ser notícia al nostre país, compartim el resum i vídeo del nostre últim webinar sobre canvi climàtic, en el qual dues de les nostres organitzacions sòcies ens van explicar la seva contribució al clima, a través de l'agricultura regenerativa i la captura de carboni (Norandino) i a través de solucions de cuina d'alta eficiència basades en biomassa (BURN).

També compartim les nostres principals xifres clau del segon trimestre del 2023, on t'avancem ja algunes de les dades socials i ambientals que publicarem en breu en el nostre Informe d'Impacte, i t'expliquem com és el procés de selecció que duem a terme per triar organitzacions de microfinances a les quals donar suport.

I finalment, no et perdis la nostra agenda d'activitats per a les properes setmanes, que ve carregada de molts esdeveniments interessantíssims!

 
Norandino Perú, lluita contra el canvi climàtic

Ja està disponible el resum del webinar sobre canvi climàtic

Ja pots consultar el resum i el vídeo del nostre últim webinar "Oikocredit Live" sobre canvi climàtic, on van participar Norandino (Comerç Just) i BURN (cuines de biomassa).

Llegir més >
 
dona benficiaria d'un microcrèdit

Inclusió financera: Com selecciona Oikocredit els projectes?

A tot el món, 1.400 milions d'adults no tenen accés a serveis financers bàsics, i la majoria són dones. La inclusió financera té com a objectiu crear oportunitats per a aquest grup de persones no bancaritzades.

Llegir més >
 
Fets i xifres

Fets i xifres del segon trimestre del 2023

Oikocredit publica fets i xifres clau trimestralment. Aquí estan les xifres clau i el context addicional sobre l'evolució durant el segon trimestre del 2023.

Consulta les dades del segon trimestre del 2023 >
 

Notícies locals i properes activitats

Formació de dones en Finances Ètiques

Formació en Finances Ètiques

Formes part d'una ONG de cooperació o feminista i encara no treballeu amb Banca Ètica? Doncs no et perdis la formació del proper 11 d'octubre a Barcelona! En ella coneixerem tots els serveis que ofereixen les entitats de Finances Ètiques al nostre país.

Aprèn com canviar-te a la banca ètica! >
 
Cartell IV Jornades RedEFES

Jornades d'Educació Financera

La plataforma RedEFES, de la que Oikocredit en som entitat impulsora, organitza unes noves jornades sobre Educació Financera crítica el 10 i 11 de novembre a Bilbao. Si treballes al món educatiu, aprofita aquesta oportunitat única!

Programa i inscripcions >
 
Agenda

Properes activitats

Exposició dels ODS, tastos i maridatges de Comerç Just, Fires Biocultura, formacions per a entitats, rutes turístiques sobre el cafè... Consulta totes les activitats que farem aquests pròxims mesos per a impulsar el desenvolupament dels països del Sud i el treball d’Oikocredit.

Accedeix a l'agenda >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org