No et perdis totes les activitats d'aquest octubre!
logo Oikocredit
Butlletí-e d'Oikocredit Catalunya
Setembre 2024

Un quart trimestre ple d'activitat!

Aquest butlletí ve amb informació del nostre suport al sector de les microassegurances a Paraguai, una història d'èxit en microfinances, i un munt de propostes formatives i d'activitats en les quals estarem participant en les properes setmanes. No te les perdis!

 
Logotip de Tajy Paraguai

Balanç de 5 anys de suport a l'asseguradora paraguaiana Tajy

Oikocredit hem venut totes les nostres accions d'Aseguradora Tajy Propiedad Cooperativa (Tajy), una proveïdora pionera de microassegurances a Paraguai, havent jugat un paper important a l'hora de desbloquejar el potencial de creixement de l'empresa des de la nostra inversió el 2019.

Llegir-ne més >
 
La Milenka, beneficiària d'un microcrèdit d'Idepro, treballant al seu restaurant

Història d'èxit: Milenka Roque Laora. Propietària d'un restaurant

Els teus estalvis poden contribuir a canviar vides. Com la de la Milenka, que gràcies a un microcrèdit de l'organització sòcia d'Oikocredit Idepro, va posar en marxa un restaurant i també un taller de costura.

Coneix la seva història >
 

Notícies locals i properes activitats

Cartell de les primeres Jornades Internacionals sobre Comerç Just i Finances Ètiques a Bilbao

Jornades Internacionals sobre Comerç Just i Finances Ètiques

El proper 4 d'octubre, el Bilbao Berrikuntza Faktoria de la Universitat de Mondragon serà l'escenari de les 1es Jornades Internacionals sobre Comerç Just i Finances Ètiques. Aquest esdeveniment pioner, que també estarà disponible en streaming, promet ser un espai de reflexió i diàleg sobre la necessitat de construir un sistema econòmic més just i solidari.

Més informació i inscripcions >
 
Fira UPF Solidària 2024

Fira UPF Solidària el proper dimecres 16 d'octubre

El 16 d'octubre estarem participant a la Fira UPF Solidària, de 10:00 a 14:00h amb un estand propi. Allli parlarem de la tasca d'Oikocredit i dels diferents projectes finançats així com també acostarem les Finances Ètiques, la Banca Ètica i el Comerç Just al públic general i especialment a l'universitari.

Llegir-ne més >
 
Cartell del Festival FESC 2024

Torna la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC)

Els dies 19 i 20 d'octubre ens podreu trobar a la FESC, enguany en format Festival, al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona. Hi farem alguns maridatges de productes de Comerç Just amb d'altres de l'Economia Solidària. I a la nostra carpa, estarem atenent el públic per promoure les Finances Ètiques i el Comerç Just.

Llegir-ne més >
 
Cartell de la 25a Fira Ecoviure de Manresa

Fira Ecoviure a Manresa

I els dies 19 i 20 d'Octubre estarem també a la Fira Ecoviure Manresa, al centre de la ciutat, i on tindrem un estand tot el cap de setmana. Sortejarem una cistella de productes de Comerç Just mentre difonem les nostres activitats. Així que et convidem a venir a veure'ns!

Més informació >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org