Presentem nova estratègia, i setmanes amb moltes activitats.
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Febrer 2023

Creixent com a comunitat

Quan comença un negoci, comença petit. Mitjançant una cura atenta i un creixement sostenible, el mateix negoci pot desenvolupar-se per donar suport a tota una comunitat.

Amb el nostre enfocament centrat en la comunitat, a Oikocredit busquem avançar en els préstecs responsables. Tal com ho veiem, la resiliència és més forta quan s'aconsegueix de forma conjunta.

En aquest butlletí, compartim històries d'associacions que permeten un creixement sostenible, informació d'un membre del Comitè Executiu d'Oikocredit, diversos actes per les properes setmanes, i més detalls sobre la nostra nova estratègia, que té com a eix la creació de comunitats.

 

Coneix la nostra nova estratègia 2022-2026

La resiliència de les comunitats és al centre de la nostra nova estratègia. Hem elaborat un vídeo i un fulletó per compartir-ne els detalls. Consulta més informació sobre els nostres sectors d'interès, l'impacte global millorat i molt més.

Consulta'n el fulletó i el vídeo >
 

"L'impacte d'Oikocredit em motiva"

El nostre director d'Inversions d'impacte, en Dave Smit, reflexiona sobre els seus primers 100 dies a Oikocredit. També comparteix impressions de les seves visites a les organitzacions sòcies.

Llegeix l'entrevista >
 

Des de porta a porta fins a 30 treballadors

La organització sòcia d'Oikocredit, MBK, ajuda les dones d'Indonèsia a fer créixer les seves empreses familiars. El viatge de la Sanah no n'és una excepció. Amb préstecs de MBK, va fer créixer el seu negoci d'aperitius.

Segueix la història de la Sanah >
 

Notícies locals

Webinar sobre Turisme Responsable

Alguna vegada has volgut visitar un país llunyà de forma responsable i sostenible? El 28 de febrer organitzem un webinar on parlarem de les propostes de turisme sostenible que organitzem des d’Oikocredit, i coneixerem les experiències de persones que hi han participat.

Inscriu-t’hi! >
 

Inauguració d'exposició amb tast de xocolata a La Model

L'1 de març inaugurem l'exposició "Desenvolupament en positiu" al recinte de La Model de Barcelona. La pots visitar tot el mes de març, i l’acte d’inauguració comptarà amb un tast de xocolata de Comerç Just, coorganitzat amb LaCoordi.cat.

Llegir-ne més >
 

Webinar sobre igualtat de gènere

Per començar-nos a preparar de cara al 8M, enguany la nostra companya Barbara Rademaker, responsable de desenvolupament de capacitats d'Oikocredit, participarà en aquest webinar d'Spainsif del dia 1 de març.

Consulta'n el programa i inscriu-t'hi >
 

Tast de xocolata de Comerç Just, al centre cívic El Sortidor

El 23 de març, en el marc del cicle "A taula!" del centre cívic El Sortidor, et convidem a un tast guiat de xocolates de Comerç Just produïdes per organitzacions del Sud que han rebut finançament ètic d’Oikocredit.
Llegeix-ne més >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org