Gràcies a tu i a més de 58.000 persones, tanquem un any especial.
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Desembre 2022

En nom dels 38 milions de persones que reben suport d'Oikocredit: moltes gràcies per la teva col·laboració!

En aquest darrer butlletí de l'any, aprofitem per agrair-vos la col·laboració a totes les persones que d'una manera o altra heu contribuït en la nostra tasca aquest 2022. I volem explicar-vos com estem duent a terme la nostra nova estratègia, ja que revela noves associacions, informació sobre els nostres darrers resultats financers i molt més.

Com a part de la nostra nova estratègia 2022-2026, estem treballant per augmentar el nostre impacte amb un nou enfocament centrat en les comunitats alhora que ens assegurem de mantenir uns resultats financers saludables.

Si bé aquí fem només una ullada ràpida als nostres esforços recents, esperem que t'inspirin en aquesta temporada nadalenca.

Desitgem que el 2023 puguem continuar construint juntes un món millor!

Bones festes!

 

Un any positiu per a les Finances Ètiques

Malgrat els reptes globals a què ens enfrontem com a societat, el darrer baròmetre de les Finances Ètiques mostra un any de creixement en les principals magnituds del sector al nostre país.

Consulta les claus del baròmetre >
 

Entrevista a la Directora de Finances i Riscos

La Gwen van Berne ens parla sobre si mateixa, el seu nou rol com a Directora de Finances i Riscos d'Oikocredit, i el darrer informe financer trimestral de la cooperativa.

Llegir l'entrevista >
 

Dades i xifres del tercer trimestre del 2022

Compartim xifres i una anàlisi del context sobre els desenvolupaments d'Oikocredit durant el tercer trimestre del 2022.

Llegir-ne més >
 

Entrevista amb Josien Sluijs

La directora general d´Aqua for All, Josien Sluijs, ens explica la nova associació d´Oikocredit amb la fundació i amb el sector de l´aigua i el sanejament.

Llegir l'entrevista >
 

Donem suport als productors de cacau a Costa d'Ivori

Com a cultiu agrícola principal i producte bàsic d'exportació, el cacau sosté al voltant d'1,5 milions de llars entre els més de 28 milions d'habitants del país.

Coneix com li donem suport >
 

Quin millor desig que una inversió que canvia vides?

Quina millor acció solidària se t'acudeix per a aquestes dates que una inversió en les persones? Comparteix aquest vídeo i contribueix a fer que cada vegada més gent inverteixi en un món millor!

Veure el vídeo >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org