Resum de l'Assemblea General i visió de futur
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Juliol 2021

Perseguint un canvi positiu: opinions dels nostres líders

Oikocredit continua participant en diverses iniciatives per a promoure el treball de la cooperativa i aconseguir un impacte positiu i durador en les vides de les persones de baixos ingressos a tot el món. Els nostres apassionats líders són aquí per a parlar-nos d'elles. Primer escoltem a en Thos Gieskes, el nostre Director General que marxa a finals d’aquest any. En Thos ens explica com era Oikocredit quan va començar, on és ara i cap a on ens dirigim amb la nostra nova estratègia. També parla de la recent Assemblea General Anual d’Oikocredit, sobre la qual pots llegir més en el segon article que presentem.

A continuació, et portem al sud-est asiàtic, on la nostra directora per a aquesta regió, la Tes Pilapil, parla de tot el que el seu equip ha estat fent per ajudar a les organitzacions sòcies d’Oikocredit durant la pandèmia. A continuació, la nostra Directora d'Acompliment Social i Innovació, la Ging Ledesma, comparteix sobre la nova iniciativa 'SSNUP' en la qual Oikocredit està participant per ajudar a protegir la seguretat alimentària i als petits agricultors que estan lluitant a mesura que els efectes del canvi climàtic es fan més evidents.

Finalment, et convidem a veure les nostres xifres financeres trimestrals i l'informe que les acompanya per conèixer més a fons el que succeeix darrere dels números.

 

Oikocredit està preparada per al futur

En Thos Gieskes, Director General d’Oikocredit, reflexiona sobre com era Oikocredit quan va començar, on és avui, cap a on es dirigeix i com l'estratègia actual i la nova estan relacionades amb tot això.

Llegeix l'entrevista >
 

45a Assemblea General Anual

Oikocredit va celebrar recentment la seva 45a Assemblea General Anual, de manera virtual. Aquí pots conèixer el que es va discutir i el que els membres van votar, com per exemple no pagar dividend per al 2020.

Llegeix la notícia >
 

Desenvolupar la resiliència entre les organitzacions sòcies

Les nostres organitzacions sòcies en el sud-est asiàtic han estat durament colpejades pel Covid-19 però s'estan tornant més resistents. La Tes Pilapil, Directora d’Oikocredit per al sud-est Asiàtic, comparteix com aquestes organitzacions s'estan unint i enfortint a través dels nostres seminaris digitals.

Llegeix el blog de la Tes >
 

Protegir els petits agricultors

Quan el sector agrícola i la seguretat alimentària es veuen amenaçats, les comunitats de baixos ingressos sofreixen. La nostra Directora d'Acompliment Social i Innovació comparteix com Oikocredit i altres organitzacions estan responent-hi a través d'un programa anomenat SSNUP.

Llegeix l'entrevista >
 

Informe trimestral T1: recuperació constant

Quatre vegades a l'any publiquem els nostres fets i xifres clau, informant sobre el trimestre anterior. En aquest informe proporcionem dades addicionals als esdeveniments del primer trimestre de 2021.

Llegeix l'informe T1 >
 

Les nostres sòcies inversores

“Oikocredit visibilitza que ja és possible que els teus estalvis contribueixin a un món més humà, sostenible i econòmicament inclusiu”

Miguel Ángel Jiménez Soto, soci d’Oikocredit.
“Demostra que no és inevitable que els nostres diners siguin gestionats per banca tradicional segons els seus interessos”

Llegeix el seu testimoni >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org