Centrades en l'impacte. Més que simples finances
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Octubre 2020

Centrades en l'impacte

En aquesta edició del nostre butlletí t’acostem als resultats del nostre acompliment social i ambiental en el nostre Informe d'Impacte 2020. Aquí informem sobre les nostres activitats del 2019, i també mostrem com el coronavirus ha posat èmfasi en la resiliència i la continuïtat. En Thos Gieskes, Director Executiu, va dir: "Espero que les persones que coneixen Oikocredit i que llegeixin l'informe d'impacte se sentin inspirades".

També compartim una entrevista amb la Kawien Ziedses des Plantes, Especialista en Acompliment Social Global d’Oikocredit, així com les dades clau utilitzades en l'informe. Per exemple, sabies que les nostres organitzacions sòcies d'inclusió financera van arribar a 38,2 milions de clients el 2019?

Descarrega l'informe i coneix l'impacte d’Oikocredit pel teu propi peu. Esperem que gaudeixis de la lectura del butlletí i de l'Informe d'Impacte 2020.

 

Parlant sobre impacte amb la Kawien

Entrevistem a la Kawien Ziedses des Plantes, Especialista en Acompliment Social Global d’Oikocredit, i esbrinem què hi ha darrere de l'Informe d'Impacte 2020. Després de 45 anys, encara es pot veure clar el fort enfocament d’Oikocredit en els clients finals i l'impuls per a la millora contínua. Pots veure un fragment del vídeo d'aquesta entrevista aquí.

Llegeix l'entrevista >
 

El més destacat de l'informe d'impacte

Ens enorgulleix anunciar que el 2019 les nostres organitzacions associades d'inclusió financera van arribar a 38,2 milions de clients i a 1,1 milions de petites i mitjanes empreses (pimes). El nostre informe aporta els detalls darrere de les xifres i et presentarà algunes de les nostres organitzacions sòcies i els seus clients.

Llegeix la notícia >
 

Descarrega't l'Informe d'Impacte

Descarrega l'informe i, entre els molts gràfics útils, veuràs com Oikocredit contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU. Hi ha guies resumides de cada àrea del nostre treball, destacant les mètriques clau que monitorem.

Descarrega l'informe d'impacte (en castellà) >
 

Inscriu-te a l'esdeveniment web d’Oikocredit

Coneix més sobre l'impacte d’Oikocredit i sobre com hem fet costat a les nostres organitzacions sòcies durant la pandèmia al nostre esdeveniment web. En ell ens parlaran el Director Executiu d’Oikocredit i expertes en impacte social de totes les oficines d’Oikocredit. En aquests temps, és important que ens mantinguem en contacte. Inscriu-te ara per al seminari web que es realitzarà el dijous 8 d'octubre de 2020 de 5 p.m. a 6 p.m. CET (Anglès).

Inscriu-te >
 

Un suport quan es precisa

A través d’organitzacions sòcies com O&I Microfinance Bank, el fons solidari contra el coronavirus d’Oikocredit està arribant als qui més el necessiten. Com la Loice Nyambura, propietària d'un petit negoci de sastreria a Nairobi, Kenya.

Veu el vídeo aquí >
 

T2: Respondre amb resiliència

Quatre vegades a l'any Oikocredit publica els seus fets i xifres clau. També brindem als nostres inversors/es i a altres persones interessades informació addicional sobre els desenvolupaments d’Oikocredit durant el segon trimestre de 2020.

Llegeix l'informe del segon trimestre >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org