18 de novembre. Reserva't la data!
La veritable història darrere les fotos d'Oikocredit: cafè tertúlia amb
Opmeer Reports

...paraules? Un viatge fotogràfic per tres continents

Heu vist alguna vegada fotos de persones emprenedores beneficiàries de microcrèdits o d’un productor de cafè a la nostra pàgina web, a les xarxes socials o al butlletí? El més probable és que les hagin fet els fotògrafs Pauline i Wim Opmeer, que estaran encantats d’explicar-vos-en més coses. El dimecres 18 de novembre a les 19:00, els fotògrafs d’Opmeer Reports ho compartiran tot sobre els seus viatges per Oikocredit a l’Amèrica Llatina, l’Àfrica i l’Àsia i les trobades que van tenir allà amb clients de microcrèdits, agricultors i organitzacions sòcies d’Oikocredit. Voleu conèixer les seves experiències? Inscriviu-vos al nostre Cafè-tertúlia Oikocredit, en ocasió del nostre 20è aniversari (que esperem celebrar més activament i en format presencial durant l’any que ve).


Data i hora: dimecres, 18 de novembre, de 19:00 a 20:00h. (Aquest cafè-tertúlia virtual serà en anglès amb traducció simultània).

Registra't fàcilment i de forma totalment gratuïta mitjançant el formulari que trobaràs al següent enllaç: https://catalunya.oikocredit.es/ca/formulari-cafe-tertulia

---> Si coneixes algú a qui li pugui interessar aquest acte, no dubtis a reenviar-li la invitació!

 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - ATENCIÓ! NOVA ADREÇA: Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06