Coneix l'impacte de les Finances Ètiques
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Octubre 2021

El poder de la solidaritat i la resiliència

Encara que hi ha hagut molts canvis i incertesa en el món, una cosa continua sent certa: El compromís d’Oikocredit d'aconseguir un major impacte social. I d'això tracta aquest butlletí.

Oikocredit acaba de publicar el seu Informe d'Impacte 2021. El títol i el tema d'enguany: resiliència i companyonia. Com que ens apassiona crear un impacte social positiu en la vida de les persones de baixos ingressos, oferim una sèrie d’articles i informació entorn d'aquest tema i de l'informe.

 

Marcant la diferència

El nostre Responsable d'Acompliment Social i Desenvolupament de Capacitats per a Àfrica ens ajuda a entendre les xifres del nostre Informe d'Impacte 2021. També ens explica com el seu treball fa costat a les nostres organitzacions sòcies.

Llegeix l'entrevista >
 

Introducció a l'informe d'impacte

Tens curiositat pel que posa a l'Informe d'Impacte 2021 d’Oikocredit però no saps per on començar o de què es tracta? O tal vegada només vols llegir-ne el més destacat? La nostra notícia t'ofereix una ràpida visió general del que pots trobar a l'informe.

Llegeix la notícia >
 

Solucions adaptatives al Covid-19

Oikocredit s'ha esforçat per protegir i ajudar les seves organitzacions sòcies i els seus clients a fer front al Covid-19. A partir del fons de solidaritat contra el coronavirus, el nostre programa d'Innovació en Resposta al Covid-19 fa costat a les organitzacions sòcies en el desenvolupament de solucions adaptatives amb les persones a les quals serveixen.

Llegeix l'article >
 

Informe d'Impacte 2021

Oikocredit acaba de publicar el seu Informe d'Impacte 2021. El tema d'enguany: resiliència i companyonia. Què estem fent per a promoure l'impacte social en tots els nostres sectors i regions d'interès? Com definim i mesurem l'impacte de les nostres organitzacions sòcies? El nostre Informe d'Impacte revela això i molt més.

Llegeix i/o descarrega l'informe >
 

Altres Notícies

Vine a visitar-nos aquest cap de setmana a la Fira FESC

Enguany la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC) es fa en format híbrid: en línia i presencial. A més de totes les interessants activitats programades, el 23 i 24 d'octubre també ens podràs trobar presencialment en el recinte Fabra i Coats.

Més informació >
 

Difonent les Finances Ètiques en el món universitari

Aquesta setmana se celebra la Fira UPF Solidària, i dins de la nostra labor de difusió de les Finances Ètiques hi serem presents amb un estand el dimecres 20 d'octubre al matí, i a la taula rodona del divendres 22 sota el títol "Nous reptes del Tercer Sector".

Més informació >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org