Com podem incorporar més encara la perspectiva de gènere?
Diàleg informal amb sòcies i simpatitzants
Gènere i Finances Ètiques.

Aquest dijous 21 d'abril, volem sentir la vostra veu.

Tot i que tant a nivell d'Oikocredit Internacional com d'Oikocredit Catalunya treballem fermament per la igualtat de gènere, el sector financer és un entorn molt masculinitzat, fins i tot en l'àmbit de les Finances Ètiques.

Per això aquest dijous 21 d'abril convidem a totes les nostres sòcies (dones) a participar en aquest espai informal de diàleg i participació per recollir les vostres propostes, inquietuds i comentaris sobre com incorporar més i millor la perspectiva de gènere a Oikocredit Catalunya.

Comptarem amb la Sonia Joaniquet i l'Anna Pallarès, membres de la Junta Directiva i voluntàries d'Oikocredit Catalunya, que ens explicaran la seva experiència de participació a l'entitat, i que a través d'una sèrie de preguntes sobre qüestions de gènere recolliran les opinions i la veu de les nostres sòcies.

Dirigit a: qualsevol sòcia o simpatitzant d'Oikocredit Catalunya amb inquietud per qüestions de gènere, o qualsevol sòcia que s'estigui plantejant participar més activament a l'entitat, ja sigui com a voluntària o com a membre de la Junta Directiva.

Dia i hora: Dijous 21 d'abril de 19h a 20h.

Lloc: format híbrid, presencial al C/ Casp 43, baixos, i online via Zoom.

Per control d'aforament i assistència es requereix inscripció prèvia a través del següent formulari: https://forms.office.com/r/yzirqD1vKG

I si no ets una dona però en coneixes alguna amb interès en les Finances Ètiques i l'Economia Solidària, t'agrairem molt que li reenviïs aquesta invitació!

 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org