Últim butlletí de l'any, i molt bon i solidari 2022!
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Desembre 2021

En aquest últim butlletí de l'any donem la benvinguda a la nova Directora General d'Oikocredit Internacional, la Mirjam 't Lam. La Mirjam no és nova a Oikocredit i ha estat la nostra Directora General interina des de l'agost, com llegiràs a la notícia.

També pots descobrir com una de les noves líders d'Oikocredit, la Barbara Rademaker, ha exercit el rol d'especialista global en agricultura. En la seva entrevista, la Barbara destaca la importància de les inversions agrícoles i com el canvi climàtic i la Covid-19 estan portant nous desafiaments als petits propietaris.

A més, compartim amb tu l'informe del tercer trimestre, en el qual es pot llegir sobre altres desenvolupaments a Oikocredit i les raons del nostre cautelós optimisme.

Compartim també la presentació del nou enfocament d'Oikocredit centrat en la comunitat.

I per finalitzar, dos nous préstecs i inversions a Àfrica i Llatinoamèrica.

Et desitgem una agradable lectura, bones i segures festes, i un any 2022 ben bo i ple de solidaritat!

 

Mirjam 't Lam nomenada Directora General d'Oikocredit

Oikocredit ha nomenat la Mirjam 't Lam com a nova Directora General.

Llegeix la notícia >
 

Desenvolupament de capacitats per a l'agricultura [entrevista]

La Barbara Rademaker va començar a treballar a Oikocredit el gener de 2021 com a especialista global en agricultura de la cooperativa. En aquesta entrevista descobrim l'experiència passada de la Barbara, el seu treball actual i els seus propòsits futurs a Oikocredit.

Llegeix l'entrevista >
 

Informe trimestral del 3er trimestre del 2021: Un optimisme cautelós

Quatre vegades a l'any, Oikocredit publica dades i xifres clau sobre el trimestre anterior. Aquí proporcionem un context addicional sobre l'evolució del tercer trimestre de 2021.

Llegeix la notícia >
 

El nou enfocament d'Oikocredit: la comunitat al centre

Darrerament Oikocredit ha estat treballant amb els seus grups d'interès per a desenvolupar una nova estratègia pluriennal orientada als objectius que es llançarà el 2022.

Llegeix la notícia >
 

Reportatge: L'emergència climàtica amenaça el cafè

La planta es mostra especialment vulnerable davant l’escalfament global, però creixen iniciatives perquè els petits productors siguin més resilients. (Reportatge publicat a Sentit Crític amb la col·laboració d'Oikocredit).

Llegeix-lo >
 

Noves inversions i projectes finançats

IDH Farmfit Fund i Oikocredit inverteixen en Aldea Global per donar suport a petits productors de cafè de Nicaragua

IDH Farmfit Fund i Oikocredit estan proporcionant un préstec sindicat de 3,2 milions de dòlars a Aldea Global Jinotega, una associació de petits agricultors nicaragüencs de comerç just.

Llegeix-ne més >
 

Oikocredit inverteix 2 milions d'euros per donar suport a l'energia solar a l'Àfrica

La inversió en l'innovador d'electricitat solar Spark, permetrà als distribuïdors d'última milla portar solucions assequibles i sostenibles fora de la xarxa a centenars de milers de llars de baixos ingressos.

Llegeix-ne més >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org