Vine a fer de voluntari/a al nostre estand de Biocultura!
Biocultura Barcelona: opcions de voluntariat, i entrades gratuïtes

Oikocredit serem a Biocultura, i cerquem voluntaris/es!

Els propers 5 al 8 de maig Oikocredit Catalunya serem presents a Biocultura Barcelona, la fira de productes ecològics i de consum responsable amb un estand propi per donar-hi a conèixer la nostra feina i les finances ètiques en general. Ens trobaràs a l’estand 611, i per atendre'l cerquem persones voluntàries. No cal grans coneixements ni formació. Ens hi ajudes? Pots anotar la teva disponibilitat al següent formulari:

 

Entrades per socis i sòcies

A banda de les acreditacions per persones voluntàries, també tenim un nombre limitat d’entrades per a persones sòcies que vulgueu anar a la fira. En podeu demanar fins a dues per persona sòcia (fins exhaurir-les: 70 unitats). Podeu sol·licitar-les omplint les vostres dades al següent formulari:

 

I si no ets soci/a però voldries igualment un parell d’entrades...

...pots participar a la promoció que fem a Facebook i Instagram. Només has de: 1) seguir-nos en alguna d’aquestes dues xarxes; 2) fer una publicació on hi apareguin diners i etiquetar-nos-hi, amb els hashtags #Biocultura, #FinancesÈtiques, i #200EurosHoCanvienTot; i 3) t’enviarem les entrades per mail (màxim 2 per persona, fins exhaurir-les: 40 unitats).

Perquè... sabies que amb un microcrèdit de 200 Euros, una persona emprenedora d’un país del Sud pot posar en marxa un petit negoci i sortir de la pobresa?

 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org