El poder de la solidaritat i la resiliència
Butlletí Electrònic d'Oikocredit Catalunya
Maig 2021

El poder de la solidaritat i la resiliència

El covid-19 va fer del 2020 un any difícil per a tothom. Malgrat aquests desafiaments, Oikocredit va ser testimoni de la solidaritat i va demostrar la seva capacitat de recuperació. Aquest butlletí, centrat en els nostres resultats financers, ofereix una visió general tant dels reptes com dels assoliments de la cooperativa el 2020. I el que és més important, hi podràs llegir com Oikocredit ha continuat fent costat a les seves organitzacions sòcies que estan marcant la diferència en les vides de les comunitats de baixos ingressos: les més afectades per la pandèmia.

Per veure en profunditat els nostres resultats financers, llegeix el nostre Informe Anual 2020. Per conèixer els aspectes més destacats, consulta’n el comunicat de premsa. També pots obtenir el punt de vista d'una experta financera llegint l'entrevista amb la Directora de Finances i Riscos d’Oikocredit, la Mirjam 't Lam. A més, oferim el nostre informe trimestral que ajuda a explicar la història darrere de les nostres dades i xifres per al quart trimestre del 2020.

Anunciar els resultats financers no és l'única cosa de la que parlem, enguany vam ampliar el Dia Internacional de la Dona i vam passar tot el mes de març destacant les dones d’Oikocredit que ajuden a apoderar altres dones. I la Christina Alff, de l'Associació de Suport a Oikocredit de Baden-Württemberg, ofereix la seva experiència sobre la igualtat de gènere en el blog que tens a continuació.

 

Una acció ràpida va salvaguardar els resultats

En aquesta entrevista, la Mirjam 't Lam, Directora de Finances i Riscos, ofereix la seva experiència i la seva visió dels resultats financers d’Oikocredit. També ens explica com es va unir a Oikocredit enmig de la pandèmia de covid-19 i molt més.

Llegeix l'entrevista >
 

Informe anual 2020

En el nostre informe anual pots llegir-ho tot sobre els nostres resultats financers, escoltar el nostre Consell d'Administració i veure com hem fet costat a les nostres organitzacions sòcies durant la pandèmia mundial.

Llegeix l'informe anual >
 

Resum dels resultats financers

Cerques una visió general dels nostres resultats financers del 2020 i no tens temps de llegir l'informe anual? Pots trobar els resultats més destacats en el nostre comunicat de premsa.

Llegeix el comunicat de premsa >
 

Donant suport a l'apoderament de les dones

Celebrant el Dia Internacional de la Dona, la Christina Alff, de l'Associació de Suport a Oikocredit de Baden-Württemberg, comparteix la seva experiència sobre l'apoderament de les dones i explica com aquest tema es relaciona amb el treball d’Oikocredit mentre ens inspira amb una història.

Llegeix el blog >
 

Altres Notícies

Nesi Forum 2021: "Hackejant l'Economia en Positiu"

Se celebrarà els dies 25, 26, i 27 de Maig en format virtual. Per a sòcies d’Oikocredit hi ha fins a un 20% de descompte addicional. Per a sol·licitar-lo escriu a contactar@oikocredit.org.

Visita la pàgina del Fòrum >
 

Prova els matisos del comerç just aquest mes de maig

Amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just et convidem a un nou tast virtual de cafè de Comerç Just amb productores de cafè de Nicaragua i Uganda, on també t'explicarem com els donem suport des d’Oikocredit.

Apunta-t’hi! >
 

Propera estació: Mercat Social de Madrid

Per primera vegada, empreses de l'economia social i solidària ens unim per llançar una campanya de comunicació amb metro de Madrid en ocasió del Dia Mundial dels Drets de les Persones Consumidores.

Llegeix-ne més a la web de Mercat Social Madrid >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org