Resultats trimestrals, i activitats sobre cacau i Comerç Just
logo Oikocredit
Butlletí-e d'Oikocredit Catalunya
Maig 2024

Resultats trimestrals, i maig ple d'activitats

En aquest butlletí publiquem els resultats d'Oikocredit del primer trimestre de l'any, una nova inversió en el sector del cacau i l'anacard, un article sobre la nostra col·laboració amb Caravela Coffee i finalment et convidem al pròxim seminari web sobre el futur del cacau. En ell intentarem respondre algunes preguntes com per exemple: és possible una xocolata realment sostenible? I de zero emissions?

També recollim les múltiples activitats que hem dut a terme a nivell estatal al maig per donar a conèixer el Comerç Just i el treball que realitza Oikocredit en els països del Sud, i donem la benvinguda a Càritas Sevilla com a sòcia inversora.

 
Un operari netejant una 'instal·lació solar fotovoltaica a Àfrica, impulsada per Oikocredit.

La cartera de finançament del desenvolupament supera un nou llindar

Quatre vegades a l’any, Oikocredit publica dades i xifres clau sobre el trimestre anterior. Aquí oferim als nostres inversors i a altres grups d'interès un context addicional sobre els esdeveniments del primer trimestre del 2024.

Llegir-ne més >
 
Logo Ocean

Préstec de 5 milions d'euros d'Oikocredit a Ocean SA impulsa les cadenes de valor del cacau i dels anacards a Costa d'Ivori

La inversió renovada augmenta el suport a l'agricultura sostenible i a 12.000 petits agricultors ivorians de cacau i anacards.

Llegir-ne més >
 
Caficultor de Caravela Coffee collint fruits de cafè

Caravela i Oikocredit: treballant juntes per un cafè sostenible i inclusiu

Caravela està emergint com un far d'innovació i progrés en la indústria del cafè. En associació amb Oikocredit, l'organització està compromesa amb l'educació, la igualtat de gènere i la sostenibilitat, forjant un futur millor per a les comunitats agrícoles de Colòmbia i l'Equador.

Llegir-ne més >
 

Notícies locals i properes activitats

Grup d'inversors i inversores d'Oikocredit tastant llavors de cacau

26 de juny: Webinar sobre el futur del cacau, amb degustació posterior

Al nostre proper webinar "Oikocredit Live” parlarem del futur del cacau i reflexionarem sobre si és realment possible consumir una xocolata 100% sostenible o fins i tot amb zero emissions. I a alguns municipis, amb degustació inclosa!

Més informació i inscripcions >
 
Exposició d'Oikocredit sobre Microfinances

Acaba un maig ple d'activitats

El mes de maig és un mes tradicionalment ple d'activitats per apropar el treball d'Oikocredit als països del Sud. Enguany, ha estat de múltiples maneres: exposicions, xerrades, conferències, fires i fins i tot degustant xocolates de Comerç Just de cooperatives a les que donem suport financerament.

Llegir-ne més >
 
Voluntàries de Cáritas Sevilla

Benvinguda a Càritas Sevilla com a nova entitat inversora

Càritas Sevilla s’incorpora a Oikocredit com a part del seu compromís continu no només amb l'equitat social sinó també amb la sostenibilitat.

Llegir-ne més >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org