Resultats del segon trimestre, webinars i nous projectes finançats.
logo Oikocredit
Butlletí-e d'Oikocredit Catalunya
Agost 2024

Coneix l’impacte de la nostra feina: informe trimestral i webinars

En aquest butlletí et compartim el resum dels resultats que hem tingut durant el segon trimestre de l’any, la informació d'alguns dels darrers projectes finançats en diversos sectors com l'accés a habitatge digne o el suport a les pimes i als petits agricultors, i també dos seminaris web sobre microfinances que organitzem aquest mes de setembre, un amb la cooperativa peruana Norandino i l’altre amb la Institució Microfinancera boliviana Pro Mujer.

 
Reunió de banc comunitari a l'Índia

Informe trimestral: Aspectes positius i reptes

Quatre vegades a l'any, Oikocredit publica dades i xifres clau sobre el trimestre anterior. Aquí oferim als nostres inversors/es i al públic en general un context addicional sobre els esdeveniments del segon trimestre del 2024

Llegir-ne més >
 
Sector de l'anacard a Àfrica (mans amb anacards)

Història d'èxit: una eina nova millora les oportunitats del sector de l'anacard d'Àfrica

Oikocredit i el Centre Holandès d'Importació de Negocis hem provat amb èxit una eina de monitorització de negocis per millorar les oportunitats de finançament de les empreses processadores d'anacard.

Coneix més sobre l'eina >
 
Foto de l'acord amb Ailos

2 milions de dòlars per ajudar a créixer les pimes brasileres

La nova associació d'Oikocredit amb Ailos permetrà a dues organitzacions d'impacte social enfortir les carteres i rebre suport tecnològic i operatiu per ajudar les petites i mitjanes empreses.

Llegir-ne més >
 
Logo IDH Farm Fit Fund

Nou acord per ampliar els fons destinats als agricultors

Oikocredit i el Fons IDH Farmfit estem alineant els nostres enfocaments per reduir la bretxa d'accés a finançament dels petits agricultors al Sud Global.

Coneix com ho estem fent >
 
Home estirat en una hamaca. Captura del vídeo sobre testimonis de beneficiaris d´Hábitat para la Humanidad, organització sòcia d´Oikocredit.

Habitatges assequibles i comunitats més fortes per a 16.157 famílies a El Salvador

Amb petits préstecs per ajudar les famílies a construir o renovar casa seva al llarg del temps, Hábitat para la Humanidad El Salvador, sòcia d'Oikocredit, està incorporant la resiliència a nivell comunitari a Amèrica Central.

Llegir-ne més >
 

Notícies locals i properes activitats

Cartell del webinar sobre Microfinances i Gènere del 25 de setembre

Segon webinar de la sèrie sobre microfinances

El 25 de setembre celebrarem el segon webinar de la sèrie que organitzem aquest any per conèixer els aspectes més importants del sector de les microfinances juntament amb professionals a terreny. En aquest cas, amb l'experiència de Pro Mujer Bolívia sobre microfinances i gènere.

Més informació i inscripcions >
 

Webinar sobre cafè i finances ètiques

El proper 10 de setembre de 18:30h a 19:30h t'oferim un webinar per conèixer com les finances ètiques contribueixen a millorar la vida de les persones caficultores, en especial les dones, juntament amb la nostra organització sòcia COOPAC Norandino de Perú.

Més informació i inscripcions >
 
Segueix-nos a:

Oikocredit Catalunya - Casp 43, baixos. 08010 Barcelona - T: 93 441 63 06 - catalunya@oikocredit.org