Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Esdeveniments

Tast de xocolata de Comerç Just amb els 5 sentits, al centre cívic El Sortidor

chocolate-oikocredit-pexels-polina-tankilevitch-4110101.pngde març 23 El 23 de març, en el marc del cicle "A taula!" del centre cívic El Sortidor, et convidem a un tast guiat de xocolates de Comerç Just produïdes per organitzacions del Sud que han rebut finançament ètic d’Oikocredit. Llegir més