Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Esdeveniments

Inauguració d'exposició i Tast de xocolata de Comerç Just amb els 5 sentits, a la UdG.

Exposicio-microfinances-en-positiu-Oikocredit.pngde febr. 01 Inaugurem l'exposició "Desenvolupament en positiu" a la UdG amb un tast guiat de xocolates de Comerç Just produïdes per organitzacions del Sud que han rebut finançament ètic d’Oikocredit. Llegir més

Exposició a la UdG de l'1 al 24 de febrer: "Desenvolupament en positiu. Una altra mirada a les persones empobrides del Sud"

expo-desarrollo-en-positivo.jpegde febr. 24 De l'1 al 17 de febrer pots visitar l'exposició "Desenvolupament en positiu. Una altra mirada a les persones empobrides del Sud" a la Facultat d'Econòmiques de la Universitat de Girona. I fins al 24 de febrer a la Facultat de Dret. Llegir més