Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Contribueix a canviar el món amb els teus estalvis

A Oikocredit Catalunya fa 20 anys que promovem les Finances Ètiques

Coneix com participar-hi
Coneix com participar-hi

Inici

Oikocredit Catalunya és una Associació independent de suport a la cooperativa de Finances Ètiques Oikocredit Internacional.

Uneix-te i participa

A Oikocredit Catalunya busquem persones que vulguin participar en l'associació com a voluntàries o sòcies. Atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques!

Participa a Oikocredit Catalunya Participa a Oikocredit Catalunya

Vols invertir?

Estàs a la web d'Oikocredit Catalunya, que ens dediquem a la promoció de les Finances Ètiques en general i a representar els nostres socis/es als òrgans de govern d'Oikocredit Internacional. Si el que vols és invertir, visita la web:

www.oikocredit.es www.oikocredit.es

Oikocredit tanca en positiu l'exercici 2023 i consolida la seva posició a Amèrica Llatina

CARA-UK-077.jpg17/04 • Malgrat la inestabilitat macroeconòmica internacional, la cooperativa aconsegueix un superàvit d'1,6 milions d'euros.
• La regió d'Amèrica Llatina i Carib repeteix com la major cartera regional amb un creixement del 5%.
• La cooperativa de crèdit ha invertit 1 milió d'euros en desenvolupament de capacitats, i la seva nova cartera, centrada en la comunitat i el foment de la resiliència, va experimentar un significatiu creixement, aconseguint els 57,3 milions d'euros. Llegir més

Maridatge de xocolata de Comerç Just amb cervesa artesana sostenible i cooperativa

Figa-Flower-Lo-Vilot-maridatge-Oikocredit.jpg01/03 Durant el proper Barcelona Beer Festival (BBF) dels dies 22 a 24 de març, organitzem un maridatge de diverses xocolates de Comerç Just amb cerveses artesanes catalanes sostenibles i cooperatives per unir Nord i Sud Globals a través de la gastronomia i l’agroecologia. No te’l perdis! Llegir més

Xifres clau

 • 1037,2 Milions d'€

  de capital pendent (préstecs i inversions)

 • 48.800

  persones inversores

 • 685 organitzacions

  reben els nostres crèdits a 65 països

 • 37,6 milions de persones

  beneficiades per aquestes organitzacions

Més xifres clau

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica