Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Contribueix a canviar el món amb els teus estalvis

A Oikocredit Catalunya fa 20 anys que promovem les Finances Ètiques

Coneix com participar-hi
Coneix com participar-hi

Inici

Oikocredit Catalunya és una Associació independent de suport a la cooperativa de Finances Ètiques Oikocredit Internacional.

Uneix-te i participa

A Oikocredit Catalunya busquem persones que vulguin participar en l'associació com a voluntàries o sòcies. Atreveix-te a transformar realitats als països del Sud des de les finances ètiques!

Participa a Oikocredit Catalunya Participa a Oikocredit Catalunya

Vols invertir?

Estàs a la web d'Oikocredit Catalunya, que ens dediquem a la promoció de les Finances Ètiques en general i a representar els nostres socis/es als òrgans de govern d'Oikocredit Internacional. Si el que vols és invertir, visita la web:

www.oikocredit.es www.oikocredit.es

Formacions sobre Finances Ètiques

AGM2016-item231/08 Els mesos de setembre i octubre tenim programades tres formacions específicament dirigides a organitzacions socials, encara que també estan obertes al públic en general. En elles coneixerem tots els serveis que ofereixen les entitats de Finances Ètiques al nostre país. Llegir més

Maridatge de vins i xocolata de comerç just

chocolate-oikocredit-pexels-polina-tankilevitch-4110101.png23/11 La xocolata marida molt bé amb el vi. I si la xocolata és de Comerç Just i els vins són ecològics i d’un projecte social, també mariden molt bé amb el planeta. En aquest taller farem un tast de vins de Km0 del projecte l’Olivera, maridant-los amb xocolata de Comerç Just, i coneixerem les històries humanes i de transformació social i ambiental que hi ha darrere d’aquests productes. Llegir més

Xifres clau

 • € 1149,6 milions

  actius totals

 • € 981,1 milions

  total capital pendent (préstecs i inversions)

 • 510

  nombre total d'organitzacions finançades

 • 49,300

  persones inversores

Més xifres clau

Coneix les organitzacions que financem

Base de dades d'organitzacions finançades per Oikocredit amb criteris de banca ètica