Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Seminari web: "Contribució de les Microfinances a l'empoderament de les dones. Experiència Llatinoamericana"

Seminari web: "Contribució de les Microfinances a l'empoderament de les dones. Experiència Llatinoamericana"

CARTELES WEBINARS MICROFINANZAS ISUP 25-09-24.jpgdimecres, 18 de de setembre de 2024

El proper 25 de setembre durem a terme el segon seminari web de la sèrie de 3 webinars sobre introducció al món de les microfinances que hem organitzat per a enguany. Aquest en concret està enfocat a l'empoderament de la dona i comptarà amb la participació de ProMujer Bolívia.

CARTELES WEBINARS MICROFINANZAS ISUP 25-09-24

boto-inscripcio-oikocredit

 Aquest segon webinar es celebrarà el dimecres 25 de setembre a les 18:00h (CET), i serà una sessió monogràfica, enfocada al paper dels microcrèdits en l'empoderament de la dona. En aquest cas, comptarem amb una presentació general sobre el tema i, en acabat, parlarem sobre les relacions entre Finances Ètiques, Microfinances i empoderament de la dona, així com una explicació de les experiències del dia a dia en una Institució Microfinancera referent en qüestions de gènere com és Pro Mujer Bolívia.

Comptarà amb la participació de:

• Lorena Torres, Gerent d'Inversions d'Oikocredit Internacional a la zona Andina.

• Marcelo Malla, Gerent General Fundació Pro Mujer IFD (pendent de confirmar).

• Zaida Albino, Gerent Nacional d'Educació i RSD Fundació Pro Mujer IFD.

Moderació: Carmen Pérez Sánchez, Professora de Microfinances, Educació i Inclusió Financera, i Impacte Social a la Universidad Comillas.

> Inscriu-t'hi aquí!

Aquesta sèrie de seminaris web cobriran des d'una introducció general al sector i les seves últimes tendències, fins a monogràfics més centrats en l'apoderament de la dona i el mesurament de l'impacte.

La sèrie de 3 seminaris web s'emmarca en un projecte d'Educació per a la Transformació Global que portem a terme entre les tres Associacions de Suport a Oikocredit de l'estat espanyol: Oikocredit Catalunya, Oikocredit Euskadi i Oikocredit Sevilla, i compta amb finançament de la Fundació de Suport d'Oikocredit Internacional (ISUP, Oikocredit's International Support Foundation).

La durada de cada seminari web serà d'una hora i comptaran amb un espai final per a preguntes i per a la interacció entre públic i ponents.

Més informació sobre els altres webinars de la sèrie aquí.

« Enrere