Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Fira Ecoviure a Manresa

« Enrere

Fira Ecoviure a Manresa

Ecoviure-2024.pngdijous, 26 de de setembre de 2024

Els dies 19 i 20 d’octubre podreu trobar-nos a la Fira Ecoviure de Manresa, que tindrà lloc al centre de la ciutat, per apropar l’ecologia i la sostenibilitat a tota la població. Durant aquests dos dies, comptarem amb un espai on promourem el Comerç Just i les Finances Ètiques, que són essencials per impulsar aquest tipus d'economia responsable.

Ecoviure-2024

Ens podreu trobar al nostre estand durant tot el cap de setmana, on realitzarem un sorteig d’una cistella amb productes de Comerç Just. A més, aprofitarem l’oportunitat per explicar en detall les nostres activitats, iniciatives i la manera com treballem per fomentar un desenvolupament sostenible i just.

La Fira Ecoviure neix com un punt de trobada per a persones i professionals que, des de diferents àmbits, contribueixen a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta. Agrupa entitats, administracions, empreses, professionals i consumidores que treballen per a un futur més sostenible. Durant tot el mes, s’aniran organitzant activitats relacionades amb el medi ambient, com exposicions, xerrades i la projecció de pel·lícules. També hi haurà jornades tècniques professionals centrades en temes com l’agricultura ecològica, l’aigua, la gestió de residus i les energies renovables.

El cap de setmana del 19 i 20 d'octubre, el centre de Manresa s’omplirà d’expositors i activitats relacionades amb l’ecologia i la sostenibilitat, oferint una gran varietat de propostes per a totes les persones interessades. Et convidem a venir a conèixer-nos i a descobrir els productes de Comerç Just i les Finances Ètiques. No t'ho perdis!

Més informació sobre la fira: http://www.firamanresa.cat/ecoviure

« Enrere