Participa a Oikocredit! Selecciona la regió on vius

Tancar la finestra
Sevilla Catalunya Euskadi

Què són les Associacions de Suport?

Les Associacions de Suport a Oikocredit són col·lectius de persones voluntàries constituïdes legalment en forma d'associacions sense ànim de lucre. Els socis i sòcies d'aquestes associacions duen a terme tasques de sensibilització i difusió de la missió d'Oikocredit i són una part molt important de l'organització. Les Associacions de Suport són sòcies directes de la cooperativa Oikocredit Internacional, i com a tals, representen en ella a tots els seus socis i sòcies de l'estat espanyol. Actualment existeixen 3 Associacions de Suport: Euskadi, Catalunya i Sevilla.

També existeix un grup de voluntariat actiu a Madrid (pots trobar més informació sobre aquest grup i les seves activitats a: www.madrid.oikocredit.es.)

Catalunya
Cerca

Fira UPF Solidària el proper dimecres 16 d'octubre

« Enrere

Fira UPF Solidària el proper dimecres 16 d'octubre

upf-solidaria-2024.pngdimecres, 25 de de setembre de 2024

Aquest any tornem a participar activament a la Fira UPF Solidària, on tindrem un estand propi per representar la missió d’Oikocredit. La fira se celebrarà el proper dimecres, 16 d'octubre, de 10:00 a 14:00 hores, i tindrà lloc al Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), al Pati de l'edifici Jaume I.

upf-solidaria-2024

 Aquesta és una gran oportunitat per a totes aquelles persones interessades en la solidaritat i la cooperació, així com per aquelles que vulguin aprendre més sobre les diferents iniciatives de caràcter solidari que es duen a terme.

Des d'Oikocredit, tindrem la presència d'un estand propi, on podrem participar activament acostant les Finances Ètiques com a eina per impulsar la conscienciació sobre el desenvolupament sostenible en els països del Sud Global a tota la comunitat universitària. Així mateix, volem aprofitar aquesta fira per donar a conèixer un projecte conjunt que estem duent a terme amb l'organització FETS (Finançament Ètic i Solidari). Aquest projecte té com a objectiu donar suport a aquells estudiants interessats en realitzar el seu Treball de Fi de Grau (TFG) sobre temes relacionats amb les Finances Ètiques o la banca alternativa. Mitjançant aquesta iniciativa, els estudiants podran comptar amb el nostre acompanyament i assessorament, així com amb el de FETS, per dur a terme la seva investigació de manera més completa i enriquidora.

La UPF Solidària organitza aquesta fira anual que, en aquesta ocasió, arriba a la seva dotzena edició. Aquest esdeveniment representa una magnífica oportunitat per apropar les diverses entitats del tercer sector que mantenen vincles amb la UPF i que treballen intensament en temes relacionats amb la solidaritat i la justícia social, tant dins de la comunitat universitària com en el marc de la societat en general. La fira reunirà una àmplia varietat de temàtiques que tracten qüestions tan importants com la pobresa, els drets humans, la situació dels infants, la gent gran, i altres aspectes d'especial rellevància, com el paper d'Oikocredit en el camp de les Finances Ètiques i el desenvolupament sostenible.

I entre totes les persones que ens vinguin a visitar, sortejarem una cistella de productes de Comerç Just, provinents d'organitzacions del Sud Global que han rebut finançament ètic per part d'Oikocredit.

Així doncs, aprofitem l'ocasió per convidar a la fira a tots els membres de la comunitat universitària, així com a totes les persones interessades en conèixer de prop el món de l’economia solidària i que vulguin comprendre millor aquest model econòmic i financer més just i solidari.

Més informació: https://www.upf.edu/web/firaupfsolidaria/edicio-2024

« Enrere